Mam mało postów, mało godzin "przegranych" na serwerze (gametracker oszukuje, tych godzin jest więcej :D) i wiem że to podanie może zostać odrzucone na starcie, ale zależy mi aby kilku adminów się wypowiedziało.
Gracz z avatarem kolorowej skarpety.... Ja widuję. Byłbym za, ale trochę za mało z nami na serwie. Mam nadzieję, że ew. odrzucone podanie nie zrazi Cię i nie przestaniesz grać, bo uważam, że materiał dobry, tylko jeszcze nie sprawdzony.
Pzdr
SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 440 Skąd: Stolica
Wysłany: 2010-12-18, 20:25
Czemu chce admina? Szewa rezygnuje, a w podaniu bmW piszecie że jest mało adminów i przyda się pomoc, więc dlatego piszę. Czasami jak gram to nie ma ani jednego admina i dzieją się istne cuda (najczęściej bluzgi i obrazy w kierunku innych graczy). Decyzja należy do was, jak zawsze :D.
Czemu chce admina? Szewa rezygnuje, a w podaniu bmW piszecie że jest mało adminów i przyda się pomoc, więc dlatego piszę. Czasami jak gram to nie ma ani jednego admina i dzieją się istne cuda (najczęściej bluzgi i obrazy w kierunku innych graczy). Decyzja należy do was, jak zawsze :D.
nie wiem jak inni... a wg mnie (takie mam zdanie)
NIE bo prawie nikt Cie nie zna... i malo jeszcze grales (widzialem Cie na serwie kilka razy ale to nadal MALO)
wiec moja rada taka (kolejny raz to napisze): graj graj graj i pomagaj... a adm sam przyjdzie do Ciebie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.