NIck: [KDv]$eMp3R FiD3li$
Ile grasz na naszym serwie:Ohohoh leci kolo 5 godzin dziennie =]
Czy masz steam: Posiadam STEAM_0:1:21551438 , Nick steam: BoGuS_WdK
Ile masz lat:18
Czy miałaś kiedyś admina?: Tak
Czy znasz regulamin?: Znam
Skoro mówisz że grasz 5h i masz 18 oraz jesteś ogarem czasem nawet na tp cię widzę nie lamisz tym bardziej że klan. Więc po zostanę przy tym samym zdaniu co Mokrot.
@edit:
czasem gram też na Diablo i go widzę.
Ostatnio zmieniony przez trilogy 2010-01-12, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
Powiem tak nie za dobrze rozpocząłem znajomość z Semperem ale z czasem się all zmieniło polubiłem go wg mnie Semper może być świetnym adminem Jestem ZA
i to ma być przyszły admin. który nabijał kolesiowi lvl w nocy? prosze was
Omg chlopino ile mozna takie cos przezywac? o.O Zrobilem zle, skasowaliscie mi level i po sprawie...
Ja jestem na Nie bierzecie jakieś dziecko ...Które z pewnością nie ma 16 lat ... A łatwo to sprawdzić zadzwonić kolesiowi na telefon...
A gadanie przez mikrofon w cs można oszukać programami do zmiany głosu :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.