1. 26
2. STEAM_0:0:8972987
3. p!t3r.
4. 6 lat adminowania na http://www.kaloh.org (niestety miesiac temu serwer padł)
5. TAK (na jakims lamerskim serwie z nieogrniętą administracją)
6. ---
7. http://steamcommunity.com...561197978211702
8. Wieczory, noce
9. Wróciłem do CS'a (zaczynałem od 1.3 - 99r.), wiec dobrze jest mieć troche więcej uprawnień niż inni gracze:)
Ostatnio zmieniony przez p!t3r. 2011-07-29, 16:16, w całości zmieniany 1 raz
SID: 0:0:32595542 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 361 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2011-07-28, 17:20
Ja jestem Za, znam go z TP, nie robił zadnych problemów, ale tu admini 4fun decyduja, a te linki to podaj bo to nie my mamy ich szukac tylko ty, ty tutaj starasz sie o admina
Wysłany: 2011-07-29, 01:12
Na 4 fun nie widzialem... wiec nie wypowiadam sie.. ale skoro juz pisze to napisze...... SERWER 4 FUN PADŁ NA PYSK.... wiec nie ma sensu wiecej Adminow...
Co do samego gracza nie mam nic przeciwko, a wręcz jestem za. Przyda się ktoś ogarnięty.
p!t3r. napisał/a:
http://www.kaloh.org (niestety miesiac temu serwer padł)
Z ciekawości, co się z serwerem stało ?
K.T.K.J. napisał/a:
ale skoro juz pisze to napisze...... SERWER 4 FUN PADŁ NA PYSK.... wiec nie ma sensu wiecej Adminow...
No padł rzeczywiście, bo admini mają go w du***. Gdybym chciał, to bym SAM go ruszył, wystarczy trochę chęci. Niestety Panowie nic się samo nie zrobi, trzeba trochę własnego zaangażowania.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Battle:
Serwer padł ponieważ nie miał się już nim kto zająć. Podjeliśmy pare prób reanimacji, ale niestety nic z tego. Wiele naszych pomysłów zostało odrzuconych przez H@, albo zaczęto je wprowadzać zdecydowanie za późno - gdy ilość połączeń na serwie spadła poniżej 100 dziennie. M.in. nie godzili sie na zmianę hostingu, pomimo próśb wielu graczy jak i adminów. Coś się spierzyło z WhiteRabbit, przez co serwer lagował, a tym samym traciliśmy graczy. Serwer na chwilę obecną jescze stoi (pusty), ale to kwestia może kolejnego miesiąca, aż sie skończy umowa z WR.
W dużym skrócie, tak to mniej więcej wyglądało.
No niestety WR upadł razem z GP, sam się cieszę że jak serwer TP wybieraliśmy nowy to nie poszliśmy w WR bo były takie zamiary.
Co do samego serwera 4FUN to jest z nim lekka padaka, praktycznie pustki. Trzeba by było kilka osób ogarniętych żeby to ruszyć spowrotem. Serwer jest opłacony w eFragu do 1 stycznia, a potem może jakoś dogadam się o dalszy sponsoring.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.