1. 19 lat,na forum jest źle podane.
2. SID:STEAM_0:1:25289622
3. Nick w grze:RaF1.[PiG] kiss my ass :*
4. Funkcja admina na innych serwerach:Byłem raz na pewnym serwerze sieć się rozpadła,i nie wiem czy mają jeszcze jakieś forum,przez okres ok 3 miesięcy
5. Nie,nie miałem jeszcze żadnego bana
GameTracker:
http://www.gametracker.co...Kiss+my+ass+%3A*&Search=Search
6. Link do SteamCommunity:https://steamcommunity.com/profiles/76561198010844973
7. Preferowana pora dnia gry:Przeważnie w tygodniu od godz 16:21,a w Weekendy jestem prawie cały dzień.
8. Uzasadnienie:ponieważ często gram na waszym serwerze lubię ten serwer,a wydaje mi się że jest wam potrzebny admin który często gra,umiem rozpoznać hackera nie muszę być koniecznie adminem na waszym serwerze ale spróbować zawsze można jeżeli mnie nie poprzecie w głosach to nic się nie stanie (bo chyba się nie rozpłacze) jak 8 letni dzieciak,również,jestem wyciszony i mam podejście do graczy,staram się również być kulturalny ,jestem również pracowity, i chciał bym być również pomocny dla forum ,no i to chyba wszystko.
Za wszystkie głosy serdecznie dziękuje ale znając życie nie dostane tego admina
Ostatnio zmieniony przez RaF1.[PiG] 2011-01-23, 21:43, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-01-24, 15:11
pisałem Ci w pierwszym podaniu że wątpię czy masz chociaż 14 lat po poziomie twoich wypowiedzi i bez myślnego spamu 2 budzisz we mnie ogólną niechęć 3xNIE
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.