1. 23
2. STEAM_0:1:35989854
3. TEAM_DEBNO | GROCHU, GROCHU_dbo
4. Administrator na www.cs-amx.pl ( FFA + BF2 ) Serwer się posypał, gdyż zrezygnował H@.
Niestety nowy był trochę nieogarnięty i po rozmowie dostałem BANA :D
5. Wspomniałem punkt 4. Z tego co wiem nowy administrator nie zapłacił za hosting i nie ma
serwera, tak więc czysto.
6. Brak, jak potrzebne mogę założyć
7. http://steamcommunity.com...561198032245437
8. Jak jest czas, a zazwyczaj jest jego dużo ( na pewno codziennie od 23 - 1 )
9. W tym punkcie nie będę się rozpisywał... Jestem rozpoznawany na serwerze i uważany za uczciwego gracza. Moje zadanie nie zakończy się tylko na pilnowaniu porządku. Nawet teraz pomagam graczom w ustawieniu wszystkich parametrów w grze. Resztę pozostawiam waszej ocenie. POZDRAWIAM
przepraszam... ale mialem okienko odpowiedzi.. i wtym samym czasie szukalem + kopiowalem + edytowalem,,,,+,....
i wyszlo po Tobie^^ - nie chcialem dublowac (ale zauwaz ze ja dalem wszystkie linki:D)
ale do tematu:) co do forum..... od 2010 wrzesien... 16 postow jedynie.. no ale podanie to nie post nr 1 wiec nie jest zle:)
SID widze 2k10 z pazdziernika - wiec info o graczu ubogie w necie (ale to nic zlego )
banow fakt ze nie ma.....
Formalnosci oki... popraw tylko link do GT
[ Dodano: 2011-04-29, 14:27 ]
Steam z października..
Wcześniej grałem na n/s od bardzo dawna, jak się nie mylę zacząłem u was fragować jak Wiolcia dostawała ADMA po raz 1-szy :D
Michal...
Nie jestem osobą, która "obnosi" się honorem... Poprostu nie rozumie pewnych nawyków, bądź jak zawał tak zwał "przykazań". Myślę w nast. sposób: jak ktoś chce pomóc to tą pomoc przyjmuje, ja nie jestem dla was wrogiem przez to, że źle wypełniłem formularz. Przytoczę powiedzenie " jak dają to bierz, jak biją to uciekaj!!" Często gram u was i napotykam się na typów m.in. n1, którzy oszukują ( cheat ), albo co gorsze kradną Steam!!! Miałem taką sytuacje. Nie dość, że wbił się na mój profil to jeszcze chciał skroić Danka ( bo był w znajomych )!!
Jak widać Steam odzyskałem. Wracając do tematu, nie będąc Administratorem nawiązywałem kontakty z " ludźmi, którzy oszukują " karałem ich na swój sposób, niestety dużo to zabierało czasu. Myślę, że ban był by troszkę łatwiejszy.
POZDRAWIAM
Aha jak jesteście w temacie to zerknijcie na to:
http://www.cshacked.pl/1-...hack-v16-16516/
VL tego nie rozpoznaje, dlatego radze ADMINISTRATOROM robić ssy
[ Dodano: 2011-04-30, 03:19 ]
jak H@ zobaczy temat to radze usunąć aby to się nie rozniosło, bo będzie lipa :)
jutro nawet jak nie otrzymam uprawinień otwieram nowy temat... nie zdradzę jak bo ukradniecie POMÓGŁ... POZDRAWIAM
zadko gram n 4f ale widzialem Cie pare x zawsze twierdziles ze gram na wh, jestem na tak bo moze w koncu ktos zrobi mi te ss w wyjdzie szydlo z worka ^^
/edit Viti gralem nie raz i nic
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Ostatnio zmieniony przez n3m0 2011-04-30, 16:58, w całości zmieniany 1 raz
Może jestem niecierpliwy, ale też nie cierpię tego, że muszę siedzieć na spekcie jak gra jakiś baranek z wh i aim. Ludzie napisałem normalne podanie, wrzucałem demka, czy tak ciężko napisać tak albo nie???
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.