Wysłany: 2010-06-06, 11:08 Podanie ToD
1.Nick: ToD
2.Wiek: 19
3.Skąd: Płock
4.Ile grasz w cs?: parę ładnych lat :P
5.Ile grasz na naszym serwerze: kilka miesięcy
6.Czy masz steama?: tak
7.Czy miałaś kiedyś admina?: tak
8.Jak dobrze znasz regulamin serwera ?: dobrze :)
9.Dlaczego chcesz zostać adminem ?:Adminem chcę zsotac z kilku powodów:
- mam duzo wolnego czasu
- często zdarza się ze na serwerze graja cziterzy gdy nie ma adminów
- gram już spory czas na tym serwerze i nie zamierzam przestac :p
Pewnie zaraz przyczepi się ktoś, że demek nie dawałem i nie należy robic mnie adminem.
Czemu nie dawałem demek?Nie było potrzeby skoro siora (Wiooola) mogła banowac cziterów lub robic ss jak ktoś był podejrzany.Nie jedno krotnie wołałem ja by kogoś obserwowała, co już ja zaczyna denerwowac xD
Co tu dużo pisać/gadać:
http://www.gametracker.co...015/player/ToD/
W zasadzie to sam mu to zaproponowałem. Gra nie od dziś, jest niezły, pochodzi z "dobrej rodziny" (Wioole już znamy). Nikt z nas nie gra 24h na dobę (nawet ViTi robi przerwy) no i na pomarańczę zasługuje moim zdaniem, przynajmniej na ten okres próbny.
Z mojej strony jestem na tak i to na wielkie TAK !
Bardzo bym chciała by brat dostał admina , co by mi pozwoiliło troche odetchnac xDD
Zawsze jak nie ma zadnego admina na serwerze to brat mnie woła bym obserwowala i banowała :(Ostatnio dosc czesto sie to zadarza , co zaczyna mnie juz troche denerwowac bo woła mnie jak jestem zajeta. Nawet jak jestem na dworzu potrafi zadzwonic bym przyszła zbanowac czitera :/ No dobra dosyc zalenia xDD Jestem na tak bo czesto gra , ogarnia i ja bd miala troche spokoju. :D:**
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-06-06, 12:24
tyle że rekrutacja off ^^ wole żeby osstowi został adm.. :d poza tym 13 postów na forum... za mało trochę po udzielaj się na forum i wtedy złóż a będę na tak :) bo poza forum nie mam zastrzeżeń
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Widi, nie czaję o co Ci chodzi z tymi postami?? Czy jak przestanę grać na serwerze, zacznę tu spamować, to będe lepszym adminem??
Historia tych serwerów już raz pokazała (trilogy/invisible/niewykluczone, że blancik?) jak ma się ilość postów do tego kto jakim jest graczem/adminem.
Obecnie, adminów aktywnie grających na DM mogę na palcach jednej ręki zliczyć (a mutantem nie jestem, 5 palców jest), co przy obecnie występującej rzeszy cziterów, w zasadzie nieustającej odkąd zacząłem tu grać, jest moim zdaniem stanowczo zbyt mało.
Moim pierwszym postem tutaj, było podanie o admina na TP, a jestem ze słupskimi serwerami po dziś dzień.
ToD przegrał tu prawie 100h, widuję go praktycznie codziennie na serwerze, czasem nawet na TP i to się bardziej dla mnie liczy, niż jakaś ilość postów.
za mało trochę po udzielaj się na forum i wtedy złóż a będę na tak :)
pamietam jak skladalem podanie na TP (pisales o tym samym) - malo udziela sie na forum i bla bla bla... VOLT Ci wtedy dobrze odpowiedzial (wątek trilogy)
popatrz na mnie - jak skladalem podanie to mialem tylko te posty ktore zaliczylo mi przy odpowiadziach na podanie. Po 2 miesiacach mam ok 165 postów (dobry spamer^^) i 2x"pomogł";p
Jak dostanie adma to pewnie zacznie sie bardziej udzielac na forum bo bedzie mial jakies "obowiazki"
Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi:) - nie karc przez to forum:)
ToD, nie lubie Cie na 6 deadow na mapie 3 sa do Ciebie
ale przyda sie adm bo niektorzy ostatnio rzadziej zagladaja na serwa badz wychodza jak mnie widza Tak
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Nie było potrzeby skoro siora (Wiooola) mogła banowac cziterów lub robic ss jak ktoś był podejrzany.Nie jedno krotnie wołałem ja by kogoś obserwowała, co już ja zaczyna denerwowac xD
Tylko że twoja siostra ostanio ma serwer bardzo gdzieś..... Zdradziłą nas!!
ZDRAJCA!!!
Widi napisał/a:
tyle że rekrutacja off ^^ wole żeby osstowi został adm.. :d
Może i rekrutacja off ale potrzeba kogoś bo spool nie gra osto tak samo vasza nie widać, a nemo jak wpada to robi się pusto.
n3m0 napisał/a:
ToD, nie lubie Cie na 6 deadow na mapie 3 sa do Ciebie
ale przyda sie adm bo niektórzy ostatnio rzadziej zagladaja na serwa badz wychodza jak mnie widza
Tak właśnie.... ogarnia chłopak dobrze.
Cytat:
Okres próbny i zobaczymy jak to pójdzie.
Z tego co wiem u nas "CHYBA?" nie ma okresów próbnych?!
Z tego co wiem u nas "CHYBA?" nie ma okresów próbnych?!
Ja miałem okres próbny na BF2 i Vash miał okres próbny na DM, więc są ;] Ja też jestem na tak grałem kiedyś z nim i na pewno spisze się na miejscu admina ;]
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-06-06, 23:27
z postami chodzi o to że jest admin i co nie wchodzi na forum nie wie kto dostał ub a kto nie ja składałem podanie dopiero z 60 postami czy coś koło tego bo mi wcześniej mówili że mam za mało że mam się udzielać na forum ale powiedziałem też że poza tym nie mam zastrzeżeń i jeśli Bartkowi to nie przeszkadza to mi również (jeśli tak to na TAK ;)) a mówię o forum bo lepiej przyjąć 1 porządnego gościa który jest i na forum i na serwie niż 10 byle jakich (nie twierdzę że TOD się do takich zalicza tylko mówię co myślę że lepiej by było jak by się poudzielał też na forum a nie tylko na serwie :))
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Wysłany: 2010-06-07, 00:21
Będąc adminem oczywista rzeczą jest częste odwiedzanie forum. :)
Obecnie częsciej wchodzę na forum, lecz nic nie piszę w cudzych tematach.
Nie fascynuje mnie nabijanie postów.Narazie jest ich nie zawiele, ale to nie ilośc postów świadczy o tym jakim kto jest graczem i jakie posiada kompetencje na stanowisko admina.
Ja na forum jestem przynajmniej 2 razy dziennie, przed robotą i po niej. Co nie oznacza, że muszę się dużo udzielać. Czasem lepiej powiedzieć mniej, niż o jedno słowo za dużo
Pozdrawiam DużoMówiącychWPlusie
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.