SID: 0:0:19219986 Pomógł: 4 razy Wiek: 17 Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 323 Skąd: Jastrzębie Zdrój
Wysłany: 2010-10-16, 19:09
Jestem na nie moze najpierw stosuj sie do tego co piszesz moze i masz wiecej czasu ale ile 2 dni dopiero grasz po tej dlugiej przerwie i odrazu piszesz ze znowu chcesz admina.
Tak zeby nie było ja gram juz ok pół roku na tym serwerze i nie mam adma chodziaz złozyłem bodajrze 2 podania a gram naprawde długo dziennie po 3 - 5 h.
Po 1: Czytaj temat od początku zanim napiszesz jakieś bzdury :]
zapiekanek napisał/a:
Jestem na nie moze najpierw stosuj sie do tego co piszesz moze i masz wiecej czasu ale ile 2 dni dopiero grasz po tej dlugiej przerwie i odrazu piszesz ze znowu chcesz admina.
Jakbyś czytał temat od początku to byś wiedział, że nie gram 2 dni od mojej przerwy...
Cytat:
Vash napisał/a:
To samo co Ossto. Udowodnij ten czas gry swój. Pokaż że rzeczywiście jest tak jak mówisz. Pograj z 3 tyg i wtedy podanko....
Cytat:
Ja gram już grubo dłużej niż 3 tyg... :)
a po 2:
zapiekanek napisał/a:
Tak zeby nie było ja gram juz ok pół roku na tym serwerze i nie mam adma chodziaz złozyłem bodajrze 2 podania a gram naprawde długo dziennie po 3 - 5 h.
Co mnie to obchodzi ? To chyba pomyliłeś tematy, bo w tym na pewno nie pisze się zażaleń... :]
a tak BTW. to na przyszłość czytaj od początku 2 razy "tematy" zanim coś będziesz chciał napisać :]
zadziorny jestes kolego....
a tak nawiasem... to chyba duuuuzo juz macie tych adm na Diabelku
a drugim nawiasem to jak dla mnie lepiej dac komus kto gra teraz dlugo i duzo niz komus kto raz dostal i olał (czy co tam)
wg mnie miales swoja szanse i ta szanse .......
AMEN
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.