Wh to nie jest przez co nie powiesz czy gościu haxuje czy nie... ale bardzo dobrze widzi ninje... wtedy przydało by się zrobić mu dla pewności kilka SS'ów...
To będziesz musiał mi zrobić ss'y :) Bo w miarę bardzo dobrze widzę Ninje a nic nie używam ^^
no to teraz musimy czekać aż Bartek będzie miał odrobinę czasu ogarnąć i przemyśleć temat : >
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Wh to nie jest przez co nie powiesz czy gościu haxuje czy nie... ale bardzo dobrze widzi ninje... wtedy przydało by się zrobić mu dla pewności kilka SS'ów...
To będziesz musiał mi zrobić ss'y :) Bo w miarę bardzo dobrze widzę Ninje a nic nie używam ^^
Pozdrawiam. bobik ^^
Heh... bobik ale ty po prostu masz wprawę... ja nieraz na ninjy nie moge uciec 1-lvlowemu graczowi i to mi sie wydaje podejrzane jak skacze i latam na boki a ten caly czas mnie widzi i trafia wręcz z zabójczą celnością >.>
W końcu nieraz uciekłem 60 lvlowym graczom a 1-lvlowemu nie moge uciec?? No nie mów, że ty nie miałeś takich sytuacji... rozumiem nie uciec przed 60 lvlem ale przed 1 lvlem to już z deka przesada :P
-------------------- "W chwili, w której umiera w nas dziecko, zaczyna się starość." — Francois Mauriac
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.