Wysłany: 2011-03-10, 19:20 Podanko od DaNeK
1. 19
2. STEAM_0:0:18367206
3. DaNeK
4.Miałem 2 lata temu ale już ten server nie istnieje
5. oczywiście że nie miałem :)
6. http://www.gametracker.co...116.3.96:27015/
7. http://steamcommunity.com/id/michcioo/home
8. Nocki co weekend, w tyg jak mogę a w dzień gdy tylko mam czas, jak tylko znajdę wolną chwilę to wchodze na server
9. Gram chyba najdłużej ze wszystkich adminów :) Dużo pomagam adminom np. pisze im kto lata na wh i jeszcze ani razu się nie pomyliłem, co załóżmy bobik może w 100% potwierdzić lub K.T.K.J :D Bardzo chciałbym pomóc serverowi jako Admin.
Proszę o rozważenie mojego podania :)
Pozdrawiam. :)
Ostatnio zmieniony przez DaNeK 2011-03-10, 19:59, w całości zmieniany 1 raz
"Dołączył: 06 Mar 2011"
Nie za krótko? Regulamin to regulamin.
Wyluzuj. Co ma siedzieć i spamować non stop na SB albo bezsensu wypowiadać się na tematy, które go nie dotyczą. Nie składa podania o moderatora tylko admina serwera.
"Dołączył: 06 Mar 2011"
Nie za krótko? Regulamin to regulamin.
Wyluzuj. Co ma siedzieć i spamować non stop na SB albo bezsensu wypowiadać się na tematy, które go nie dotyczą. Nie składa podania o moderatora tylko admina serwera.
Prawo jest prawem. Zbyt duzo chyba ostatnio zostalo przymykane "OKO"
AHAA, rozumiem. Czyli ja że jestem długo na forum to wystarczy że pogram 2h ?:D
Co do podania to jestem na Tak, często go widzę jak nieraz wpadnę na grilla.
SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 440 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-03-10, 21:07
Dokładnie, ja miałem wymagania, spełniłem, to czemu ktoś inny ma mieć "łatwiej"? Nie to że jestem jakiś cham czy coś w tym stylu, ale po to jest regulamin czy wymagania na admina aby się tego trzymać. Takie moje zdanie.
Dla mnie punkt o tym udzielaniu się na forum jest idiotyczny. Jak ma się udzielać? Co ma robic?
P.S.
Wieszcz - składałeś podanie o adma w dniu, kiedy zarejestrowałeś się na forum. Do tego grałeś u nas od może 2 tygodni..... Porównaj sobie teraz jego i Twoje podanie....
Podanie zostało odrzucone, ale po krótkim czasie złożyłeś ponownie. I teraz pytanie, co się zmieniło przez ten czas????
I jeszcze jedno. 4fun potrzebuje adminów, kandydat jak wszyscy tu zgodnie twierdzą nadaje się, więc po jaką cholerę odwlekać w czasie nadanie mu go? Napisze 10 postów nie na temat wtedy się bedzie nadawał??
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.