Wysłany: 2011-09-28, 08:32 Pomysł
Co myślicie o tym aby wgrać 2 pluginy, pierwszy który wywala automatycznie osoby które są dłużej niż 45 sekund AFK, a drugi by zrobić głosowanie na mapę pod koniec każdej mapy (bo wielu ludzi patrząc na nextmap wychodzi itp) ;)
Przypomniało mi się jeszcze jedno... Na innych serwerach widziałem że jeśli ktoś nabije staty dajmy na to 10-6 po czym przypadkowo wywali go do windowsa, albo po prostu utraci połączenie i ponownie wchodząc na serwer dalej ma te same staty... krótko mówiąc by po reconnect'ie nie resetowały mu się staty ;)
SID: 0:0:32595542 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 361 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2011-09-28, 09:20
Ja popieram 1 i 3 pomysł bolka, ten z glosowaniem pod koniec mapy nie odpowiada mi gdyz beda wybierane caly czas te same mapy, bo wiekszosc to gra tylko dd2, nuke i inferno
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-09-28, 11:15
3 miała chyba kiedyś wejść i była o niej mowa ale jakoś pomysł zaginął w akcji, a 2 była proponowana wiele razy i chyba nigdy nie przeszła. 1 i 3 jak najbardziej.
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 440 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-09-28, 12:43
Ja jestem za pierwszym i trzecim pomysłem. Głosowanie o mapy się nie sprawdzi ponieważ będą grane cały czas te same mapy (Boluś, sam możesz robić głosowanie o mapy ).
Co do pluginu mapchooser to jest w nim opcja, że mapa dopiero się powtórzy w vote jak minie jakaś ilość map i 2x z rzędu nie da rady wybrać jej.
- Plugin z afk dobra sprawa jestem za.
- Plugin ze statami takimi samymi po retry = bomba ! ten plugin jest wgrany na zk i się dobrze sprawuje więc też jestem za
Według mnie plugin ze statami pomysł świetny, nie będzie głupiego reconnectowania. Plugin AFK też może być dobrym połączeniem z pluginem statystyk, bo nie będzie czekania aż ktoś go usunie, a gdyby zaraz chciał gracz wrócić to z tymi samymi statami więc bez płaczu. Ja jestem ZA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.