Zauważyłem problem z itemem, którym za pomocą noża można się teleportować kilkając PPM. Niestety nie pamiętam jego nazwy. Problem tkwi w tym, iż po utracie jego wytrzymałości lub wyrzuceniu go, nadal można korzystać z jego funkcji, nawet mając inny item.
Jest też bug, że po głosowaniu mapy, mapa zaczyna się zmieniać i się zacina. Np. zamiast assaulta jest dust2. I to sie często zdarza, raz grałem dust2 4 razy z rzędu....
Jest też bug, że po głosowaniu mapy, mapa zaczyna się zmieniać i się zacina. Np. zamiast assaulta jest dust2. I to sie często zdarza, raz grałem dust2 4 razy z rzędu....
Walczę z tym na różne sposoby i sobie poradzić nie mogę, niektórym pomogło tylko i wyłącznie przerobienie serwera na Steam.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
tak jak n3m0 napisal o klasie demonolog. troszke drazni jak dostaje itemy i to bez koniecznosci zabijania wrogow. Nie liczac bugow wymienionych wczesniej
Mozna by sie tym tematem zajac jak Battel by znalazl chwilke wolnego czasu
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.