Wysłany: 2010-09-11, 14:00 Powitajcie nowego admina :p (podanie)
Nick: Qwerty
Ile grasz w cs'a ?:ponad 2 lata
Ile grasz na naszym serwerze ?: oj... prawie, że od początku :) pamiętam jak jeszcze nie był poedytowany itp.
Czy miałeś kiedyś admina ?:Niestety nie :/ z żadnym serwerem się aż tak nie związałem, żeby nawet chcieć...
Jak dobrze znasz regulamin serwera ?: lepiej chyba nie można ;p z tym nowym "adminowskim" też się zapoznałem ;)
Znajomość AMX: znam tylko małe podstawy lecz z wujkiem google się lubimy więc jakoś to będzie ;)
Dlaczego chcesz zostań adminem ?:hm... to jest najtrudniejsze pytanie. może dla szpanu, może dla większej przyjemności z "czystej" gry, może dla jakiegoś tam wsparcia rozwoju serwera, a może wszystko naraz ;p
Jeśli rekrutacja off czy coś to sorki za zawracanie wam głowy :)
Ostatnio zmieniony przez qwerty 2010-09-11, 22:46, w całości zmieniany 1 raz
Zniechęca mnie styl Twojego podanie chłopie generalnie znany na serwie jesteś, sporo godzina tam, jeśli tylko nasz szef uzna, że potrzebny jeszcze jeden admin, to mimo tego posta w stylu 5 latka byłbym na tak.
ps
Co to za Zielonka, woj. kuj-pom gmina Białe Błota?:P
od kolorow posta nie zalezy otzrymanie admina... ale moderator (czyt. JA) moze skarcic za robiebie teczy dajac
WARNA
wiec mniej kolorow prosimy :p
a co do samego podania... to napisane tak normalnie i szczerze widze:) nie ma bajek typu bo malo adminow... bo tylu haxow... bo poznymi porami nikt nie gra...
chwilke gralem na Diablo i jak dla mnie na TAK
wg mnie QWERTY to jeden z takich graczy dzieki ktorym przy podaniach innych mozna pisac: sa lepsi kandydaci
mam nadzieje ze dostaniesz admina... i bedziesz dzialal na rzecz rozwoju serwera w kolektywie spoleczno-administracyjnym
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.