1. Przez jakiś czas, grałem sobie na na tym serwie, na diablo mode, potem zaczął mi wyskakiwać dziwny warning, który po 20-30 sec. znikał i był już luz.
No a teraz warning powrócił i podnosi mi pinga z 90-100 do 500-1000
3. 4. Powie ktoś jak wrzucić screena bezpośrednio na forum bez żadnych linków ?
Kod: pisz [img](link)[/img]
co do pingu to to komendy niewied\le ci coś dadzą, ale wpisz w konsoi
Kod: rate25000
i
Kod: cl_updaterate 101
a "cl_flushEmtityPacket" to wina łącza jest, jak mówi Wróbel zadzwoń i powiedz aby coś zrobili, za coś sie im płaci, miałem tak kiedyś i zadzwoniłem, powiedzieli że im serwer padł i rzez kilka godzin tak będzie.
Rano wstałem i wszystko już było ok. Też na US pisałem bo miałem 400+ pingu
--------------------
Ostatnio zmieniony przez Zip 2009-08-31, 19:50, w całości zmieniany 2 razy
to moze cl_updaterate 20? w koncu po co maja pakiety uciakac jak mozna zmniejszyc ich ilosc :)
Wątpie, bo to najczęściej zdarza się na necie typu wi-fi (radiówki) gdzie tracenie pakietów przy słabym sprzęcie sieciowym to niestety norma. Pisz do swojego operatora sieci żeby Ci to naprawiał, bo sam na to nic nie zaradzisz.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
No cóż postanowiłem dać ostatnią szanse przed telefonem do tp... xD No cóż ping znowu normalny(całe szczęście że nie musiałem ich opieprzać) Teraz najbardziej mnie interesuje jak usunąć = możecie z tym coś doradzić bo już nieraz nie starczyło mi kasy na defa albo ammo, a tego nie widziałęm i padałem po 15 sec. PLS !!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.