Chodzi mi o to iż grałem na jakimś serwerze jakiejś sieci serwerów i zamiast napisu że serwer jest zabezpieczony przez Vec mam jakąś idiotyczną reklamę, po prostu mnie to drażni strasznie i nie wiem jak to gówno wywalić.
Za pomoc będe wdzięczny, poszukał bym w google ale nie wiem jak to się nazywa i co wpisać, ani gdzie tego szukać czy w cstrike czy w .dll nie mam pojęcia.
bo mnie drażni, gdybyś takie gówno miał to też byś chciał to wywalić, zwyczajnie to jest irytujące, i jeszcze dodatkowo mnie drażni że nie wiem jak to wywalić i gdzie tego szukać, a nie będę gry reinstalować przez takie coś, dlatego chce wiedzieć jak to wywalić.
No na wszystkich, zamiast tego że można dostać bana od Vac to jakieś gówno właśnie mam, nie ważne na jaki serwer wchodze i czy jestem online czy offline, podmieniło mi się przy ściąganiu plik jakiś i jak z tym usune to powinno samo domyślnie ściągnąć to z Vac
ściągnąłem to i nadal mam to gówno, a ten styl też jest obsrany bo strasznie mi się myszka trzęsie jakbym miał AB omg, nie da się tak grać, teraz to już na 100% muszę zrobić reinstalację.
[ Dodano: 2009-11-29, 20:12 ]
dało rade reinstall już tego nie ma, ani sie celownik nie trzęsie.
--------------------
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.