Wysłany: 2009-10-24, 09:37 [PROBLEM] Nie mogę się ruszać.
W grze cs 1.6 nonsteam nie mogę wciskać "M" żeby wybrać drużynę nie mogę też wciskać "TAB" żeby zobaczyć statystyki nic nie mogę mogę tylko wybrać myszką kim mam grać pomożecie mi?
[ Dodano: 2009-10-24, 10:04 ]
Myszką mogę ruszać bronią i nic więcej :(
[ Dodano: 2009-10-24, 10:41 ]
Poczytałem na forach innych pisali tam że mogło sie wykasować ustawienie naprawiłem ale jeszcze innych nie ustawiłem przycisków tylko najważniejsze ale zobaczę po słownikach i bedę miał.
[ Dodano: 2009-10-24, 11:02 ]
Niestety nie pomogło bo moje poprzednie ustawienia to te które teraz ustawiłem napiście swoje ustawienia przepisze je tylko te które nie ustawiliście sobie tylko te które mieliście od początku ok?
[ Dodano: 2009-10-24, 14:20 ]
A np. jak ustawić E żeby używać przedmioty na DiabloMod
Dzięki zip za chęć pomocy ale nie działa mam nonsteama dajcie screny tak jak robią niekiedy jak nakręcają demka to dawaja screny z ip i zaznaczają je w zróbcie takie w opcjach a ja sobie przepisze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.