[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Ultimate SS.
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
[AMXBans] Zbanowany Nick : D.R.E.
[AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum ! '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Twoje IP : ' 109.196.122.9 '
[AMXBans] =======================================
problem w tym ze fotki nie "zapisaly" sie na kompie
w cstrike nie ma ich + z wyszukaj de_clan1_mill tez nic nie znajduje
(pamietam ze ja nie dawalem UB gdy nie bylo fotek i nie wierzylem w to ze moze ich nie byc.... ale tak jest. Myslalem ze moze u kumpla na kompie co ma takie samo IP sie zapisalo ale tez nic)
prosze o UB na podstawie dema
(demo dodam z treina bo pewnie po tym chcial mnie sprawdzic luki;))
swoja drogą - zacznijcie robic fotki haxom a nie botującemu ViTiemu
SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 440 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-11-01, 19:10
Szczerze, nawet mi się nie chce sprawdzać dema bo wiem że czysto. A tak btw, to sam kilka razy "patrzałem" na D.R.E (Ciebie) bo coś mi śmierdziało, ale właśnie nie mogłem się niczego ciekawego dopatrzeć :D
Szczerze, nawet mi się nie chce sprawdzać dema bo wiem że czysto. A tak btw, to sam kilka razy "patrzałem" na D.R.E (Ciebie) bo coś mi śmierdziało, ale właśnie nie mogłem się niczego ciekawego dopatrzeć :D
bo ja bot z dobrym sluchem i mysleniem jestem :D ale strzelac nie potrafie:pp
prosze was zobaczcie demko bo nie chce UB z powietrza (nigdy bym nie gral na haxach ale trzeba sprawdzic bo nikomu nie wolno wierzyc)
hehehe:D
nie bede juz gral na nicku ViTi.....^^
gralem chwile ost na Le-Lu ale zmienilem na DRE:p
moze steam juz bedzie na ogar... to bede gral na STEAM
wszsytko ok... tylko pytanie why nie mam fotek na KOMPIE???
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-11-01, 19:58
Prawie pol slonecznika zjadlem, ale obejrzalem ^^ Nic specjalnego nie widziałem - słuchawki i tyle. Dead'y przez smoke to każdemu moze sie zdarzyć. Nawet jak ja sam wybiegłem na 'odnodze' a ty stałeś w pochylni obok 'respa' to nawet sie nie spodziewałeś, ze sie tam pojawię. Albo świetnie opanowałeś ukrywanie albo byles czysty :PP Widze, ze wszyscy macie lenia :P BOTY !!
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-11-02, 15:04
Ja i tak wiem że jesteś odpalony ale nie chce mi się wrzucać tych dowodów wszystkich ;) Temat wysłałem Battlowi bo nie czuje się odpowiedzialny żeby dawać takie ub ;)
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
windows 7 64bit home
a cs jakis Counter Strike CS-SERWER.PL
ale wpisywalem w wyszukaj i nic nie pokazalo
[ Dodano: 2011-11-03, 19:49 ]
zagrałbym...
prosze was ocencie to demko - czysty jak łza:)
wiem ze jest zasada brak SSow brak UB - ale ja serio ich nie mam (zreszta nie oszukiwalem nie oszukuje i nie mam zamiaru oszukiwac... 100% uczciwy player)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.