Witam All fanów CS:)
Mój brat dostał bana na serwerze słupsk#1 i mi to wyświetla za każdym razem,gdy wbijam na serw... Chłopak dobrze nie potrafi w to grać,uczy się,a nasze ip się nie zmienia nawet,gdy zmieniam nick.Ktoś mu zrobił ss"y,których w ogóle nie mam na kompie i być może zrobił reinstall mysląc że to wystarczy i ss'y przepadły,a ja teraz nie mogę grać,ponieważ ip jest zbanowane.Każdy Admin i Każdy gracz,który gra na tym serwie mnie zna i Wiedzą,że nigdy nawet nie czitowałem.Nie chciałbym odbywać kary za brata.
Proszę i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy.
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin Ultimate SS
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : Michu
[AMXBANS] Reason : ' Wrzuc screeny na forum ! '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 89.230.132.252 '
[AMXBANS] ========================================
Ktoś mu zrobił ss"y,których w ogóle nie mam na kompie i być może zrobił reinstall mysląc że to wystarczy i ss'y przepadły
sprawa "sliska", ale ja tam wierze Robsonowi.... tzn wszyscy graliśmy z nim nie raz... i nigdy nikt go o nic nie posądzal (nie mial robionych nawet ss'ow). To ze troche slimaczy sie na mapie i kampi za skrzynią^^ chyba pomaga mu we fragowaniu:)
Osobiście przylanczam sie do prośby Robsona bo sam dziele IP z 4 innymi graczami i wiem ze to czasami bywa barrrrrrrrrrrrrdzo uciażliwe
Mój brat dostał bana na serwerze słupsk#1 i mi to wyświetla za każdym razem,gdy wbijam na serw... Chłopak dobrze nie potrafi w to grać,uczy się,a nasze ip się nie zmienia nawet,gdy zmieniam nick
No sprawa śliska, tym bardziej że piszesz, że brat grać nie potrafi a ktoś mu ss robi. Zazwyczaj SS robi się jakimś hajtom a lamom.
Niemniej jednak z Robsonem grałem nie raz i nigdy go o nic nie posądzałem.
Dziwi mnie jeszcze, dlaczego skoro zostały mu zrobione ss nie wrzucił ich na forum tylko zrobił reinstal?!?
wrocmy do trilogy tez wciskal walki a kim sie okazal ?
ja tez moge pograc na czitach i powiem ze brat gral bo on na moim steamie pyka sobie.
tylko Battle moze zdecydowac.
swiete slowa...
chodzi o to żeby wypowiedziec sie w tej sprawie:) - tzn poprzec albo nie... tak mi sie wydaje^^
bo kto jak nie my zna Robsona z serwera....
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2010-05-27, 16:12
Robson to czit jeden i wgl xD
A tak na serio to też myślę że powinien dostać 2 szansę grałem z nim często i nigdy nie miał akcji z wh a kilka razy go specowałem ;D
Więc myślę że Battle możesz dać mu 2 szansę :P Ale to już od ciebie zależy :)
Ja się wypowiem krótko z robsonem grałem bardzo często :) i nigdy nie wydawał mi się podejrzany ^^ my admini co najwyżej możemy mu wstawić opinie i tak decyzja należy do battle :) śliska sprawa ale ja mogę poręczyć za niego ^^
On nawet nie wiem bo niby tych ss nie ma na kompie a niby jego bratu zrobili ss (ktory nie ogarnia cs) to jak mu mogli ss zrobic jak gosciu lami ?? Smierdzi mi ta akcja cala jak nic
Mój brat dostał bana na serwerze słupsk#1 i mi to wyświetla za każdym razem,gdy wbijam na serw... Chłopak dobrze nie potrafi w to grać,uczy się,a nasze ip się nie zmienia nawet,gdy zmieniam nick.Ktoś mu zrobił ss"y,których w ogóle nie mam na kompie i być może zrobił reinstall mysląc że to wystarczy i ss'y przepadły
tu masz napisane Braciszek nie ogarnia a ss zrobili <hahah>
nie krec juz bo mi sie trilogy przypomina.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.