otoz comunity nie wlacza mi sie po wcisnieciu shift+tab i to juz od dawna zmienailem ustawiena na backspace i dziala ale jak cos posze mi walne byka to bsc nie dziala bo comm sie wlacza... jakies propozycje co do tego?
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
otoz comunity nie wlacza mi sie po wcisnieciu shift+tab i to juz od dawna zmienailem ustawiena na backspace i dziala ale jak cos posze mi walne byka to bsc nie dziala bo comm sie wlacza... jakies propozycje co do tego?
To może zmień w opcjach na inny klawisz którego w grze nie używasz ?
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
start>panel sterowania>usuń programy [steam + cs i inne gry jakie masz od steam (zalecam)]
i nie musisz mieć płyty, http://store.steampowered.com/
po lewej masz i ściągnij steam i wejdź w steam>moje gry>instaluj
PgUp dziala
ale na 3 roznych kompach shift+tab nie dziala tylko moje konto steam moze cos sie spie****lilo w koncie u nich nie wiem ale zmiana klawisza mi nie przeszkadza
prosze nie robcie ze mnie niedorozwoju wiem jak steama z str sciagnac i juz pisalem ze tak go instalowalem
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.