Wysłany: 2012-01-23, 19:25 Problem z wejsciem na serwer
Witam.
mam taki problem gdy próbuje wejść na serwer wyskakuje mi:
Could not establish connection to Steam servers (steamclient2).
Connecting to 77.79.214.104:27015...
Connection accepted by 77.79.214.104:27015
Kicked : Twoja siec zbanowano - info w konsoli
Twoja centrala została zbanowana, żeby grać na naszym serwerze musisz posiadać Steam, bądź możesz kombinować z patchami v32 w górę (nie gwarantuję działania)
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Ktoś na takim zakresie IP jak Twoj grał na czitach. Musiał być wyjątkowo upierdliwy, skoro zbanowana jest centralka. Zainstaluj patch jak pisał Battle, jak nie pomoże, zostaje tylko zakup steama.
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2012-01-23, 22:48
Kup steama bo jak ACTA wejdzie w życie to na ns będzie ciężko, a pijawy(sprzedawcy) podwyższa ceny gier albo obniżą, tego to już nie wiem.
Dziękuję Dobranoc
to mnie pocieszyliście ;/ gdzie szukać tego patcha jak on się nazywa bo jestem zielony w tym temacie ? jak możecie to dajce jakiś linki będę wdzięczny :)
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.