Na razie postarajcie się zdobyć nowe itemy. A co do lvl były by ciekawe dla n3m0 i Spolprog bo n3m0 gra tylko na swojej postaci Łowcy i ma tam 99 lvl i się śmieje ,że sprawdza czy jest możliwy 100lvl. A spolprog gra różnie zabójca 99 lvl łowca chyba 70 a ninja ma chyba już około 60 lvl.
[ Dodano: 2009-11-11, 11:02 ]
O nie nie zauważyłem ankiety zostawcie nam diablo moda bo to jest takie wyzwanie kto będzie miał największe lvl. Zmieniajcie sobie ebf2 bo tam nikt nie gra a tu pod wieczór jest maksymalna ilość graczy a na waszym bf2 nigdy nikogo nie ma.
Powiew wam jedno na Call of duty jeszcze nigdy nie grałem ,a co do diablo moda to jest najlepszy mod i najlepiej go zostawić, UWC nie wiem co to jest, Jail też nie wiem co to jest może paintball bo grałem kiedyś na paintball może to to ale też głupie, Pokemod żal mi kogoś kto wymyślił taki mod jest do czterech liter grałem kiedyś na nim i niestety zmarnowałem na nim czas, Ganiany grałem na nim na mapach hns i nie podobało mi się, Chowany jeszcze na nim nie grałem ,ale słyszałem że jest fajny ale wole DiabloMod, a co do War3ef grałem nudny mod szybko wam się znudzi jak DiabloMod oczywiście nie mówię ,że DiabloMod jest nudny dla mnie, BF2 największy błąd tego serwera jest a tak beznadziejny że nikt tam nie gra, i zostało PredatorMod też nie grałem.
Ja mogę powiedzieć jedno zrobić nowe itemy nie lvl, a jeśli chodzi o zmianę modu to zmienić BF2 tam nikt nie gra.
a ja mam pytanie po co zmieniać mod jak ten jest dobry wystarczy zobaczyć teraz o tej godzinie to trudno o slot jest, wiec są gracze i im ta zmiana nie fajna.
Zawsze można się zrzucić na nowe itemy.
Chyba rozumiesz że każdy chce zarobić za zrobienie czegoś przydatnego.
Jeśli zrzucilibyśmy się w kilkanaście osób wydatek ten byłby znikomy.
Jesteś niepoważny ? Za głupi jeden item na bank nie krzykną Ci 10 zł, najlepiej z Bomb-Site pogadać o ich modzie, bądź z kims kto ogarnia pisanie plugów o zrobienie jakiś itemków.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.