Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 69 Skąd: Kto zna ten wie ;)
Wysłany: 2009-09-24, 22:25 Propozycja
Wpadłem na taki pomysł aby zorganizować spara pomiedzy adminami TP a DiabloMod, gdyby było tak że nie było by 5 w diablo modzie wtedy mozna by bylo dobrac kogos z TP lub poza tej ekipy. No to napiszcie co o tym myślicie ( Swoje za i przeciw)
-------------------- Opel ? NEVER !! VW ?? Forever !!
We Ride together... We Die together... VW Golf for life http://forum.vwgolf.pl/
Zobacz ja i Rudaks jedyni chyba gramy mixy, graliśmy spary z D2, Spolprog i uom nawet sparów nie grają czyli zostaje 2 na 5tp, wg. mnie poczekaj z tym meczem aż będzie więcej z D2 bo to nie ma sensu narazie grać
P.S Wogóle Adminów D2 jest 4, a uoma już kupe czasu nie ma czyli masz 3 aktywnych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.