Wysłany: 2011-03-23, 11:22 Propozycje nutek do roundsound DiqabloMod
Witam moim zdaniem brakuje roundsound na serverze diablo?? Mozecie mi ptrzesylac nazwy kawalkow i od kiedy maja sie zaczynac(czas) ja je zrobie. A potem h@ by je wrzucil. Co wy na to?
Nie no bez piosenek obrazajacy inne kluby itp. Pamietaj ze graja na tym serverze ludzie z calej polski i moga sie delikanie mowiac "wkurzyc" na takie piosenki. A wiec tak na powaznie. Podawajcie tytuly nutek
qwerty kumplami nie jesteśmy takie teksty to zachowaj dla siebie nie bediesz mi mowił co moge ha!
Mikus warnika to wiesz gdzie mozesz sobie wsadzic ... " w buty bedziesz wyzszy" przeczytajmy jeszcze raz temat "Propozycje nutek do roundsound DiqabloMod" hmmm kazdy moze zaproponowac co chce ha!
a tak po za tym to w tej piosence sie nie obraza inne kluby ;) i zgadzam sie z Battle ze zadna nuta nie ma sensu
nie najalepiej zostawic tak jak jest zero zmian i jak bys nie zaowazyl coraz mneij osob gra. Krotko mowic server zaczyna upadac. Czyz nie mam racji? Male zmiany moga pomoc.
PS. POGO te docinki ci na dobre nie wyjda. Zobaczysz
nie no spoko jak najbardziej jestem za zmianami, ale muza po zakonczeniu rundy czy na rozgrzewce napewno nic nie zmieni ja i tak wole jak by jej nie było ale to tylko moje małe zdanie ;) oby było jak najlepiej z serwem ;)
nie najalepiej zostawic tak jak jest zero zmian i jak bys nie zaowazyl coraz mneij osob gra. Krotko mowic server zaczyna upadac. Czyz nie mam racji? Male zmiany moga pomoc.
PS. POGO te docinki ci na dobre nie wyjda. Zobaczysz
male zmiany nic nie dadza. A nuta jaka by nie byla za tydzien sie znudzi. Cisza jest najpiękniejsza muzyka.
a co do twojej propozycji to napisze tak... czasmi gram na Diabelkowie.. i raczej nie bedzie mi sie chcialo sluchac o jakims marnym podworkowym klubie ze slupska (bo w ekstrak ani w 1 czy 2 to chyba nie graja....)
pomysl o czyms dla wszystkich... jesli juz masz dawac jakas prop:)
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.