Wysłany: 2009-12-04, 21:30 Prosba o admina bo wkurzylem sie
wiem miałem pograć z dwa miesiące ale już się wkurzyłem donar robho na zmiennym ip ciągle graja dostana bana i wracają pizdy je***e nie da się grac wieczorami kiedy każdy normalny człowiek gdzieś się alkoholem poi
1.Nick:OssToPL
2.Wiek: 17 niedługo się zmieni :P
3.Ile grasz w cs?: 2003-2006 od wtedy miałem długą przerwę i zaczelem s powrotem grac jakoś w poprzednie wakacje ciągle na Serwer Słupsk
4.Ile grasz na naszym serwerze:od powiedz na gorze jakoś od wakacji
5.Czy masz steama?:Tak
6.Czy miałeś kiedyś admina?:Nie
7.Jak dobrze znasz regulamin serwera ?: Ogarniam tylko czasami mnie ponosi i i trochę ********
8.O mnie : gram tu dość długo podoba mi się ogólnie jest fajnie dopóki coś nie wejdzie z multi cheats pack i się robi kijowo i głównie dla takich bohaterów wnoszę o taka zaszczytna range
9.Mikrofon : Tak
10. zabrakło ale dodam :D AMX : ogarniam myślałem ze to dużo bardziej skomplikowane a jak czegoś nie wiem to po co u mnie tablica ogłoszeń wisi obok monitora??
hmm zmień/przykróć trochę temperament bo raczej admini powinni być kulturalni ^^ a w tym podaniu trochę jakbyś się chciał wyżyć mimo nawet jeśli to cziter to tak samo człowiek jeśli chcesz żeby się do cb z szacunkiem odnosili odnoś się do graczy tak samo (chyba byś nie chciał żeby cię od pizdy wyzywano) To taka drobna uwaga....
Co do tematu jestem ZA
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.