Wysłany: 2011-05-01, 13:11 Prośba o odbanowanie na okres próbny - frontowski.
Witam, piszę w imieniu kumpla nick: frontowski~ / STEAM_0:1:13978974 o zdjęcie perma na waszym serwesze TP. Wiadomo, że niepotrzebnie wykłucał się z adminami ale w większości przypadków to on miał rację. Zdejmijcie mu bana chociaż na chwilę, powiedział, że nie będzie się już o nic rzucał. Jakby znów robił rozgardiasz to wiecie co z nim zrobić xd. Proszę także ja bo lubię razem z nim grać :)
Dlaczego no mercy? Jesteśmy ludźmi i serio szewa - odbanuj go na okres próbny teraz to ja proszę. Jeśli jeszcze raz się o coś "pokłócicie" to wtedy daj mu bana na 1000 lat :)
PS A od niego samego co sam jestem zdziwiony - mówi, że przeprasza i sam też prosi o odbanowanie i obiecuje, że będzie spokojny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.