Wysłany: 2011-10-21, 20:03 Prośba o Odbanowanie Sawyer
Witam serdecznie 14.04.2010 dostałem bana za niewrzucenie SS Na forum. A od 15-04-2010 Nie grałem W Cs'a z powodu przeprowadzki (wyprowadziłem się na własne śmieci), i nie posiadałem internetu do tej pory, a więc nie miałem możliwości dowiedzenia się o tym banie i jego powodzie(nie miałem fizycznej możliwości wrzucenia SS i grania online z powodu braku internetu w obecnym mieszkaniu). Kilka dni temu założyli mi internet. Pierwszy wolny dzień od pracy, Wiec zainstalowałem Cs'a bo były problem z odpaleniem wchodzę na swój ulubiony serwer, a tu przykra niespodzianka Ban Perm.
A teraz prośba do Head Admina, czy jest możliwość Un Bana Nicku Sawyer?
PS.: Nigdy nie posiadałem żadnego oprogramowania które wspomaga grę.Z prostych powodów:
1. Mam 24 lata i nie bawię się w głupie żarty.
2. Mam oryginalnego Counter Strike Anthology I nie mam zamiaru dostać bana Od Vavle.
3. Lubie rywalizację na poziomie Skill's Skill's i jeszcze raz Skill's nie hack.
4. Brzydzę się "Hakerami".
Piszesz, że nie miałeś fizycznej możliwości wrzucenia SS. Odinstalowałeś CS'a z powodu przeprowadzki czy kupiłeś od tak nowy komputer o_O?
Cytat:
1. Mam 24 lata i nie bawię się w głupie żarty.
Wiek nie świadczy czy grasz na czymś czy nie.. poza tym nie wiemy też czy dojrzałeś na tyle, żeby nie robić sobie takich jaj.
Cytat:
2. Mam oryginalnego Counter Strike Anthology I nie mam zamiaru dostać bana Od Vavle.
W dzisiejszych czasach ominięcie VAC'a Valve, to naprawdę coś czego ciężko dokonać.
Daj SS i bedzie unban. Takie jest moje zdanie.
Jak czegoś nie zrozumiałem dobrze, to przepraszam, ale wydaje mi się, że jest ok.
Pisze dokładnie w poście że się nie odpalał prawdopodobnie z powodu re instalki Windy z Xp na Wiste Home Premium, A Steam (cs) był Zainstalowany na innym dysku.
Czy dojrzałem żeby nie robić Sobie "jaj". Jakich "jaj" człowieku ?? Że przeprowadzałem się i nie miałem możliwości korzystania z internetu ?
SS czego dokładnie mam wrzucić jak gram ?
Ja go pamiętam jak grał, dawno temu. Szczerze wątpię, żeby grał na czitach. Tak czy siak od dłuższego czasu w ogóle nie grał (wiem, bo mam go na steam). Dzisiaj się do mnie odezwał, że ma problem z wejściem na serwer, coś o kikowaniu.
Nie wiem, czy to ściema z tą przeprowadzką czy nie (chociaż osobiście mu wierzę), ale ja bym chłopakowi dał szansę, bardzo łatwo można zweryfikować, czy gra odpalony czy nie. Był stałym graczem serwera, chce wrócić na stare śmieci.
Ja osobiście jestem za UB z szybką weryfikacją prawdomówności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.