MoKrOt ;] dobrze adminujesz ... tylko dlaczego na chwile banujesz mnie za przeklinanie jak odpowiedziałem "cwela to masz starego" co było ripostą do innego bota wyzywającego od haxów. Jednak bardziej irytuje mnie sprawa kampiących na respie tt, chyba powinni wykonywać cele mapy ?! jak Ci o tym wspomniałem to miałeś lekko wyjebane żeby ich pogonić. Tyle w tej sprawie
pozdro
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2009-07-31, 15:56
Niedawno były pewne nieporozumienia w sprawie czy serwer jest TP czy FFA ale teraz wyraźnie pisze w nazwie serwera że to serwer FFA. Pozatym to co sam napisałeś cytuje: "cwela to masz starego" za to dostałeś bana bo ktoś mógł się poczuć urażony, drugi gracz z którym brałeś udział w intensywnej dyskusji także otrzymał bana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.