Gram w CS-a około 1.5 roku, jestem naprawde ogarnięty.
Ogarnięcie AMX: znam wiele komend: amxmodmenu, amx_ss, amx_unban itp. podstawowe i wiele więcej
A więc tak, pisze podanie ponieważ na serwerze jest mało Adminów i często grają na nim dzieci z czitami, ab, sh, wh, mh itp. które uniemożliwiają gre, i naprawde jest to irytujące
Dlaczego ja?: Gram na tym serwerze codziennie po 2-3h i znam ludzi, jestem lubiany, nikomu niewadze ogarniam moda (umiejętności klas, itemy) plusy i minusy.
Gwarantuje zmniejszenie liczby cziterów na serwerze, i przestrzeganie kultury
Popieram go, jestem na tak sympatyczny, dobrze gra, niegdy żadnego bana niedostał.
Ja mu zaproponowałem aby napisał podanie bo jest naprawde ogar i takich trzeba,
i mało nas na d2 jest tp z 11 a tu z 4
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.