Wysłany: 2009-12-21, 14:01 Prosze o odbanowanie :/
Dostałem bana za nic.. :/ Bo co bo miałem dobre staty? Admin wszedł i odrazu bana dostałem i to na zawsze... Jakoś inni admini grali ze mna i nic nawet nie mówili ze mam jakieś cheaty bo nie mam! A nie poto sobie levele nabijam żeby to wszystko teraz stracić bo ktoś ma zły chumor albo nie zna sie na cs. Proszę więc o odbanowanie mojego konta i zobaczenie samemu czy mam cheaty. Pozdro dla dont kil me :/ :(
Wysłany: 2009-12-21, 14:06
Szczegóły bana
Gracz C.A.C.Y
Typ bana SteamID i/lub adres IP
SteamID SteamID nie znane
Adres IP 89.79.149.210
Zbanowany 21-12-2009 - 04:48
długość bana Na zawsze
Wygasa Nie wiadomo.
Powód Czitujesz
Zbanowany przez admina don´t kill me ()
Zbanowany na serwerze Serwer Slupsk #2 [Diablo Mod]
Poprzednie bany 0
[ Dodano: 2009-12-21, 14:07 ]
Nie miałem wcześniej ządnych kicków banów ani upomnien ani nic.. :/ Prosze o odbanowanie bez kitu zalezy mi zeby grac na tym serwie..
Wysłany: 2009-12-22, 09:11
No właśnie..czyli ban był bez podstawny.. :/ Bo ledwno zdążył wejść zobaczył ze mam najlepsze staty i automatycznie bana dostałem.. :( To jak dostane tego unbana? Bardzo was o to prosze bo zalezy mi na graniu na tym serwie..
Don't kill me jest kompetentnym człowiekiem i za darmo banów nie rozdaje. Wydawałeś mu się podejrzanie to cie zbanował.
Don't kill me, będzie od tej pory stosował się co do amx_ss.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.