A więc .O godzinie 18:10 próbuje wejść na serwer . Pisze mi że mały dał mi bana z Powodu: Masz bana . Szczerz mówiąc nie czepiam się małego ale dotychczas dostałem bana 2 razy za zabijanie swoich na treningu .Więc czy mógł ktoś mi chociarz wysłać powód bana/link do bana/post w którym jest zkarga na mnie . Jęśli tak będę wdzięczny i postawie wam piwo .
-------------------- ((*(*_(*_*(*_*)*_*)_*)*))
shadow10 Admin TeamPlay Visca el Barca!
Informacje
wchodzimy na zbanowany serwer i wyskakuje komunikat "KICKED, MASZ BANA - SPRAWDZ KONSOLE" i w głównym menu naciskamy klawisz "~" i kopiujemy zawartość; a wyglądać powinno to mniej więcej podobnie jak tu :
|: WZÓR :|
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Serwer Slupsk #1 [TP]
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://bany.serwer.slupsk.pl/
[AMXBANS] Przyczyna: 'Poradnik wrzucania ss !'
[AMXBANS] Czas: 'permanentnie'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:26732135'
[AMXBANS] Twoje IP: '87.205.69.209'
[AMXBANS] =======================================
wklej tresc konsoli po wykonaniu powyższych czynności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.