[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: Wieszcz
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBans] Reason: 'Wyjasnienia na forum'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:18716709'
[AMXBans] Your IP: '83.21.5.12'
[AMXBans] ========================================
5 dni grania na nie swoim steamie i perm : )
Miło
To może zacznę od początku, bo już pisałem z paroma adminami i niektórym nawet całą sprawę przybliżyłem dokładnie : ]
Dostałem bana, ponieważ grałem na steamie zbanowanym na eslu (steamie, który nawet nie należy do mnie ^^)
nick steam - p4ulinka . steam id : 0:0:23367148 - steam należący do mojego kuzyna, nie jestem pewny czy jeszcze w ogóle jest używany, ZBANOWANY NA ESL ZA OSZUKIWANIE
Samo tłumaczenie - nie mój steam, pewnie głupi brzmi, dlatego też już piszę, dlaczego nie mogłem grać na swoim ;)
27 kwietnia, wpadłem na pomysł, żeby przeinstalować kantera, tak też zrobiłem no i dzięki wspanialemu Steam Guard, nie byłem w stanie zalogować się na moje konto - ragnaros777 , ponieważ, aby to zrobić trzeba było wysłać kod, który był na moim e-mailu, który podawałem 3 lata temu przy rejestracji owego steama, nie miałem po prostu pojęcia jaki mail podawalem przy zakładaniu konta steam ^ ^
Z prośbą zwróciłem się zatem do Supportu Steama
Cytat:
1 Message by you on Wed, 27th Apr 2011 5:45 am
Good morning,
my nickname is 'ragnaros777' .
Yesterday, I decided to reinstall steam on my computer.
I uninstalled it, installed again, everything was fine till logging...
When I enter my nickname and password, there is Steam Guard - Computer Authorization Required and I have to enter special access code, which is sent on my e-mail adress....
And here is whole trouble . . . I know my nickname and password, but I have no idea what my mail-adress is, I mean what mail adress is entered in my profile, because I did not actualized it since I got my account, and it happend about 3 years ago.
I think that I would be able to log on this e-mail if you could write me what this e-mail adress is. Since 2008, when I created this account, I was having lot of e-mail adresses and I have no idea which suits with this steam account.
Please help me, I hope I will be able to log if you send me this mail-adress, and I don't know what to do if I wouldn't ?...
Mój e-mail wysłany do supportu steam 27 kwietnia
Przez ten czas, gdy nie mogłem zalogować się na swoje konto, grałem na steamie mojego kuzyna - p4ulinka... posługiwałem się nim do 5 maja, gdyż 3ciego dostałem maila zwrotnego od supportu, a skrzynke sprawdzałem własnie 05.05
Cytat:
2 Message by Support Tech Sean on Tue, 3rd May 2011 2:04 pm
Hello,
Thank you for contacting Steam Support.
I have reset your account password and sent the new login information in a separate e-mail. Please login to the account using the new password.
Note: The new password consists of all numbers.
Once logged in, please change your password, your secret question, and validate your email address. This will ensure that you will be able to use the Steam account recovery tool in the future to save time if you need to reset your password. This process is outlined here:
Your new Secret Question will be set to "What did customer service reset your password to?"
The answer to the Secret Question is the new password that we have sent to you as mentioned above.
If you do not receive the e-mail and you are running a Spam filter, check and make sure the e-mail is not being filtered as spam.
Noo i cała sprawa rozchodzi się o to, iż przez 8 dni grając na nie swoim steamie, zbanowanym na eslu, dostałem permamentnego bana na słupski serwer ; )
Jak udowodnić, że na tym koncie grałem tylko 8 dni ?
http://steamcommunity.com...61198007000024/
Profil steam community zbanowanego steama na którym grałem przez tydzień.
I obserwować bacznie ilość godzin rozgrywanych przez ostatnie 2 tygodnie : ]
Licznik nie będzie sie zmieniał tylko od 11 maja, a 18 maja wyniesie 0 :)
Skad masz te dane ?
Na koncie kuzyna grałem od 27 kwietnia - 5 maja
I zapewne te 79 razy przez te dni wlazłem, ale powiedz mi czemu na swoim mam tylko 6 wejsc ? :>
ale prawda jest taka ze grales na zbanowanym SID'zie (ESL)
czy to twoje konto czy kuzyna??? czy szwagra czy cioci??? czy brata czy psa??? tego to ja nie wiem
ja wiem np jedno... rajonRondo gral na SID'zie zbanowanym na ESL.... i gral tez na innym sid'zie...
ktoren jego ktoen nie... (ciagle powtarzam sie)
bedzie nauczka zeby nie pozyczac steamu od innych
btw.. historii o rodzinie i zlych chochlikach bylo juz duzo
No jest taka prawda, gralem na zbanowanym steamie....
Napisalem, obserwuj zmiany ilości gier rozegranych w ciagu 2 ostatnich tygodni na tym zbanowanym steamie, jesli nie wiesz który do mnie należy....
Nie macie gdzieś psychostats wczesniejszych ?
Bo te które podaleś ty są o 29 kwietnia, stąd te 70pare wejść z tego steama ;)
btw.
Ta cała sytuacja jest chora po prostu..
jaka nauczka ? Co ja takiego zrobiłem w ogole ? Przez 5 dni majowego weekendu nie miałem dostępu do własnego konta i wielka zbrodnia było pożyczenie zbanowanego od kuzyna ?
O JA pi***ole tragedia ....
Kołuj psychostaty przed 27 kwietnia, wtedy ani razu na tym steamie nie grałem, bo nie należy do mnie ;)
No skoro tak bardzo się postarałeś i potrafiłeś w normalny sposób to wytłumaczyć i napisać, to postaraj się jeszcze dać tego unbana, bo na swoim steamie dalej na serwer nie mogę wejść.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.