Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-02-01, 19:52
Bartu jak dla mnie rób to co jest możliwe czasowo i to co TWOIM zdaniem jest najlepsze dla serwa zaleta 100 lvl jest taka że nie ma takiej różnicy lvl że ktoś leci z 130 a ktoś z 10 ale wszystko ma swoje wady i zalety ;)
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Battle, nie po to Mokry i Woffer (nie wiem kto teraz to robil wiec jesli kogos pominalem to wybaczcie) poswiecali swoj czas zeby teraz wracac na stare "smieci"
co do fast xp juz cos podobnego bylo ( przy kupowanu dawalo go w h...) i sie slabo przyjelo szybko poszedl reset i powroc do starego xp
ja chcialem wiedziec kiedy ma byc ten res i jakies info o zmianach (nowe klasy?) a widze ze ot sie zrodzilo
ja nie widze sensu grania 130lvl bo to zadna przyjemnosc wpasc i wybic 5ciu a miedzy 126-200lvl nie ma tak duzej roznicy (na barbie ktorym gralam/em)
jeszcze cos chcialem dodac ale tez mam teraz urwanie glowy w wazniejszych spr jak mi sie przypomni to sie z wami tym podziele
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Cóż widzę że każdy robi jakieś problemy, w takim razie jak na razie żadnego resa ani nic nie będzie. Nie mam czasu na tego testowanie i sprawdzanie, i co do klas to dowiecie się wraz z resetem (o ile w ogóle nastąpi). Temat zamykam, i każdy kolejny z dopytywaniami o resy, nowe klasy będzie kończony śmietnikiem i warnem dla założyciela jak i piszących w nim ludzi. Jeżeli coś się będzie działo z Diablo modem to będzie o tym info na forum.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.