doszly mnie sluchy o rescecie DM jak i o zmianach jakie na nim maja zajsc nie wiem ile w tym plotek a ile prawdy uchylicie rabka tajemnicy? czy mamy czekac w napieciu?
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Nie jest mi znany, planowałem jutro wprowadzić ale nie mam czasu na to żeby testować do końca. Mogę jedynie powiedzieć że to teraz będzie serwer "Fast xp"
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Wlasnie dobrze teraz exp leci nie za szybko nie za wolno. Ledwno bedzie reset i po 2 tygodniach jak nie szybciej beda biegac max levele. To moze sie naprawde wielu osoba nie spodobac
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-01-31, 23:32
Przykład troche z du** ale np serwery metina privy jak grywałem w to fast exp szybko upadały i się nudziły wszystkim ja osobiście tęsknie do diablo 100 lvl gdzie 2 miesiące i miało tylko kilka osób koło 90 a na 100 trzeba było cisnąć długo i namiętnie ;)
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Jak dla mnie to ten z 201 max lvl DM powinien zostać, lecz myślę żeby jednak narazie dać szanse komuś dobić ten 200lvl, a dopiero później zastanawiać się nad resem. A co do szybkiego exp'a to nie wydaje mi się, że to będzie dobry pomysł, jak leci wolno albo średnio to gra przynosi dłuższe rywalizacje miedzy innymi graczami co daje dość dobry klimat, a tak to wszyscy szybko wbija max lvl i gra może wyglądać trochę sztywno(nie mam namyśli tego że muszę mieć wyższy lvl od innych żeby grac...) . I podkreślam że nie chodzi mi tu o karanie graczy którzy zaczynają na servie grac trochę później od innych i maja niski lvl, tylko o to że ci którzy poświecili więcej czasu na grę to według wolniejszego expa powinni mieć łatwiej, co motywuje żeby grać więcej, ale to tylko teorie. Róbta co chceta
Bociu [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 2011-02-01, 00:36
Też mi się to nie widzi:P
Ale jak Trzeba będzie po grać TROCHĘ.
żeby wszyscy się przekonali że to był zły pomysł to pogram:P
również uważam ze fast exp to przesada:PP może być tak samo ale res charow to boski pomysł:PP mnie tam nie przeszkadza ciskać od nowa zaczynałem jak NOBO miał 90 lvl i tak sadze ze się ładnie wyrobiłem :PP nie mówiąc o no live jakimś co tu po nie którzy gracza maja ^^
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.