Ostatnio mam bardzo mało czasu wolnego teraz dochodzą mi studia więc jeszcze bardziej będzie mi jego ubywać dlatego chciałbym zrezygnować z roli Admina.
Chciałbym podziękować wszystkim którzy dali mi szanse zostać jednym z członków rodziny serwerowni Słupsk po moich wcześniejszych wybrykach w wtajemniczeni kminia nie wtajemniczeni może kiedy się dowiedz, z serwera nie odchodzę lecz jedynie zwalniam slota na Admina może ktoś kto będzie miał więcej czasu zajmie moje miejsce :)
Jeszcze raz dziękuje za zaufanie i danie mi szansy :)
ps "praca" z wami "zielonym i pomarańczowymi" to była wielka przyjemność !
big up!
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Kiedy składałem podanie odrzucono je, bo był nadmiar adminów, więc skoro zwalnia slota od razu się upomnę, że chętnie zajmę jego miejsce i godnie go zastąpię . Nie chcę być nachalny tylko jeśli jest taka możliwość to piszę już, że jestem chętny :)
Kiedy składałem podanie odrzucono je, bo był nadmiar adminów, więc skoro zwalnia slota od razu się upomnę, że chętnie zajmę jego miejsce i godnie go zastąpię . Nie chcę być nachalny tylko jeśli jest taka możliwość to piszę już, że jestem chętny :)
rzadkos to moze bedzie ale jestem bardzo za! i nawet nie w miejsce BmW tylko innego admina ktorego nie widzialem odkad go ma sry off top.
a co do BmW :P i tak wrocisz kto mi bedzie cisnal ze tupac jest hujowy
w kazdym razie mimo wszystko pozdro kolego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.