Po co piszesz te posty wchodzisz w konflikty , przez ten czas juz byś go 20 razy zbanował.
Cytat:
.... zapamietaj jedno dzidzia - nie ilosc/szybkosc sie liczy lecz JAKOSC (złóż podanie na admina)
Jakość czy to jest Twoim zdaniem jakość? . . Was (Ciebie i całą rangowych tu) powinno interesowac tylko to czy graczom jest dobrze na serwie .
POdanie złożył bym rek off wiec wiesz . . Jak powiedziałem takim zachowaniem jak Twoje serwery beda puste i to szybko.!
To że masz tą range to nie znaczy że jesteś lepszy od innych i możesz ich pouczać .
A WLASNIE ZE MOGE POUCZAC i bede Cie pouczał choc mysle ze Ty i tak nie jestes w stanie zrozumiec tekstu pisanego do Cb
Rób to co powinieneś robić z tą rangą a nie tylko spinasz na każdego .! To Twoją brochą jest banowanie haxow -na serwerze- To źle że są tacy ludzie którzy wrzuca Ci demko z haxem pod nos a Tobie jeszcze Ciężko go zbnaować . 16 -adminow 1 hax ? i jeszcze nie zbanowany . . . Zal
Ty masz jakąś sraczke nerwicową czy co??? - napisalem zebyś poczekał cierpliwie... BAN bedzie prędzej czy później
Nie zależy Ci - zostaw stołek dla kogoś innego . .. daj innym sie wykazac.!
napisz jeszcze raz taki tekst... to obiecuje Ci ze skonczy sie dla Ciebie forum - zaczynasz działać mi na nerwy
-------------------- Umiesz Liczyć? Licz na Siebie!
Ostatnio zmieniony przez ViTi 2011-06-09, 12:20, w całości zmieniany 1 raz
A co do Banowania- troche wyrozumiałości. może cheater ma neo(czyt:zmienne ip)
a takie pytanko. Ub ns'sowi może dać tylko bartu.. Tak Samo jest z Banem?
dziekuje Bocik... bynajmniej Ty ogarniasz co sie pisze:)
co do banowania i dawania UB to sprawa nie jest trudna...
ktos musi jedynie ocenic demko - a ja nie mam dostepu do cs'a - bynajmniej do jutra... wiec albo ktos inny, albo trzeba czekac
tylko nie wiem czy te DWA napalence nie przekreca sie na nerwice do tego czasu
Viti może i masz racje , lecz zabłysnąć wcale nie chce .
Chodzi mi żebyś ogarnął te swoje odzywki - Dzidzia ? KAŁboy ? ;ooo
Np. niektórych takie coś może uraźić ...
EJ frag zwaliłeś mój podpis ....... dzieciom neo..... Ja tylko chciałem nakrzyczeć na Fraga...... A co do reszty nie wcinam się bo nie wiem o co kaman..... ppappapapa
Viti może i masz racje , lecz zabłysnąć wcale nie chce .
Chodzi mi żebyś ogarnął te swoje odzywki - Dzidzia ? KAŁboy ? ;ooo
Np. niektórych takie coś może uraźić ...
pisze raz... pisze 2... pisze 3 i nic...
to jak mam pisac??? dzidzia i niunia mi pasuje bardzo do tego... bo jak ktos ma problem z rozumieniem najprostszych wypowiedzi to jak mozna pisac???
no ale OK... zmienie nazwe na ROZKMINIACZE
odpalony...
co do IP to obydwa dynam z orange...
tylko zakres troche inny bo jeden 79.163 a drugi 79.191 (nie wiem jak to dokl dziala w france telecom... ale pula jest troche inna)
bana moge dac... ale to dynamika wiec pozostaje banowac na serwie
zamykam
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.