czy czymS Cie uraziłem?? ile trwa zbanowanie haxa 5 min?
czy to jest dla was trudne? skoro nie potrafisz tego jak najszybciej , to zostaw stołek dla kogos kto to zrobi od razu. . .
czy tak wam zależy na miłej i dobrej atmosferze? jak tak będzie to serwer opustoszeje a zostaniecie wy cała 16 adminów którym cięzko ruszyć sie i zbanować ..!
no koment
-------------------- Umiesz Liczyć? Licz na Siebie!
moze przestaniesz misiu mowic innym co maja robic bo juz zaczyna mi dzialac na nerwy to Twoje nadmierne "udzielanie" sie....
przystopuj troszke KAŁboyu
Przystopuj to ty , z tymi obrazami .
Że jesteś admem nie znaczy też że wszystko ci wolno , ponieważ admin powinien być opanowany i spokojny a nie powinien obrażać graczy , KAŁboyu
Bosh.... nadgorliwość gorsza od faszyzmu (slyszaly cos takiego???)
Ogar.!, czytaj ze zrozumieniem to domyslisz sie moze ze o urazenie nie chodzi... ale nie mam dobrych przeczuć co do tego... tzn do tego ze zrozumiesz.
Ogar.! napisał/a:
zostaw stołek dla kogos kto to zrobi od razu
.... zapamietaj jedno dzidzia - nie ilosc/szybkosc sie liczy lecz JAKOSC (złóż podanie na admina)
crK, napisze najkrócej i najłatwiej jak potrafie: opanowany i spokojny jestem w "kosmos"
i jeszcze jedno niunia... jak chcesz mnie pouczać to zacznij od przestrzegania regulaminu forum ---> czyt wzor zglaszania haxow....
(jak zaczniesz ogarniac podstawowe rzeczy to wtedy moge z Toba podyskutowac)
i jeszcze tak na koniec... wiem ze jestescie nowi (crK, Ogar.!) i ze chcecie błysnac... ale robcie to w inny sposob... a nie rozkazujac innym i piszac jacy to wszyscy admini sa marni etc...
zapomnijcie o bajkach w ktorych slyszeliscie ze jak wy cos mowicie to kazdy musi tak zrobic....
EDIT
zapomnialem dodac... w ktoryms z ost tematow SZEF WSZYSTKICH SZEFÓW pisał zeby ktoś tam dał sobie luz.... bo jesli jest zgłoszenie to prędzej czy później (gdy odpalony) dostanie BANA.... wiec nie ma po co leptac żarem...
zgłosić... odp gdy zapytaja... poczekac.... i tyle - takie to trudne???
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.