no to tak ... :P sadze ze ten gosciu mial niezle info widac bylo na demku i jeszcze ten gosciu albo jest pro graczem albo zarabiscie potrafi ukrywac swoje WH
wg. mnie nic tam nie ma. Info mial, bo mysli. Kilka razy nie zauwazyl schowanego przeciwnika. Banie sadzi bo trzela po 1-2 kulki. SID nigdzie nie jest zbanowany... Dajcie mu żyć. Aha no i teraz przeczytalem co napisal w swoim poscie :) nie sugerujcie sie ze napisal o mnie, znam sie z nim tylko po poprzednimk nicku.
Demka sam ściągnąć nie mogę z powodu neta, no ale pamiętam że już go kiedyś dużo razy banowali i nic z tego nie było. Sam go nawet kiedyś patrzałem i też nic u niego nie widziałem, poza ogarnięciem.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.