jeśli chcecie mieć pierwszy ss to nauczcie swojego admina robić wszstkie zrzuty tak zebym je miał wszystkie u siebie wredni podli niewychowani ludzie unban i to już bez dyskusji
a tu macie oryginały w bpm na rs i co i co i co unban jazda
jeśli chcecie mieć pierwszy ss to nauczcie swojego admina robić wszstkie zrzuty tak zebym je miał wszystkie u siebie wredni podli niewychowani ludzie unban i to już bez dyskusji
Nadal brak pierwszego screena. Masz ostatnia szanse, i zamykam temat.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
to ty masz ostatnią szanse zrozumieć, że nie mam pierwszego screna z racji tego że admin robił screny za szybko i nie zapisały mi sie w katalogu drugi ss to jest zarazem pierwszy i drugi kpw??
to ty masz ostatnią szanse zrozumieć, że nie mam pierwszego screna z racji tego że admin robił screny za szybko i nie zapisały mi sie w katalogu drugi ss to jest zarazem pierwszy i drugi kpw??
Hahahahahahah chłopie prosze Cie, ogarnij sie. Screeny robi plugin automatycznie i nie ma takiej mozliwosci zeby sie nie zapisaly. I drugi screen to nie jest niestety pierwszy, mam rozumieć ze nie chcesz pokazac 1 screena bo cos na nim ukrywasz. Ok jak chcesz, unbana nie bedzie
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.