I przedłużenie o 2, 3 sekundy rozgrzewki, bo na samym początku, jak przy normalnej rundzie jest to "zamrożenie" (czas na przygotowanie, zakup ). Ale wtedy już trwa odliczanie do końca rozgrzewki. Proszę o głosowanie w ankiecie na piosenkę.
Coś nie za fajne te piosenki,są o wiele lepsze które mogą się znaleźć na rozgrzewce ta muzyka to jakieś DIABLO w sumie nawet nie wiem jak ten rodzaj muzyki się nazywa
Ja za zmianą jak najbardziej jestem, bo to co obecnie leci już dawno się znudziło. Można zobaczyć na stary temat i coś poszukać, albo tutaj zapodać jakieś kawałki tak jak ostatnio.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.