Wysłany: 2010-10-16, 01:39 Runda rozgrzewkowa - muzyka / propozycje
PROSZE PRZECZYTAC UWAZNIE CALY TEKST
jak wiadomo padla propozycja zmiany muzyki w rundzie rozgrzewkowej....
na cichej naradzie wojennej osoby trzecie doszly do porozumienia w sprawie dawania propozycji granego utworu. Mianowicie chodzi o to ze propozycje zglaszaja jedynie osoby ktore wplacily na serwer + H@, tj:
na zgloszenia czekamy do poniedzialku (18.10.2010) do godziny 12:00 czasu polskiego
po tym czasie zostanie stworzona ankieta dzieki ktorej kazdy z graczy/forumowiczow bedzie mogl oddac swoj glos
ankieta bedzie trwala 7 dni.... po tym czasie zwyciezca (dany utwor) trafi na nasza liste przebojow w rundzie rozgrzewkowej
@EDIT
prosze o nie zglaszanie utworow przez innych graczy niz w/w, oraz nie pisanie komantarzy tupu "badziewie" "to nie" "chyba was poj....o" itd
czas na ocene i opinie bedzie przy ankiecie... nadgorliwych z rozkosza obdaruje +1 do mocy (czyt. WARNEM)
Mi się podoba ta muzyka http://www.youtube.com/watch?v=GECit4oSpbk od 0:29 do 1:29 ale za krótko trwa ten moment bez śpiewana ;] Zresztą taka piosenka na serwer się nie nadaje ;]
Ja to z nim wczoraj ustaliłem. Nie zrobiłem że na mapę inny utwór bo:
1. Za dużo roboty i kombinowania
2. Za dużo ściągania z serwa na raz, nawet przy fast dl.
Później dam edita z propozycją.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.