Ja także nie zamierzam się kłócić ale jest taki fakt, że każdy ma prędzej czy później swoją życiówkę bo po prostu jest to nie nie do uniknięcia. Ale jeżeli uważasz, że mam czity to ok jak sądzisz ;)
Miałem mało czasu pewnie bym tb nagrał demko ...
Więc tak screeny nie są w formacie orginalnym . !
NO i na screenie dedust20000li.png widać jak byś edytował ... (http://img710.imageshack.us/i/dedust20000li.png/)
Posłuchajcie...! Jeżeli myślicie, że mam WH to się ludzie mylicie. Po pierwsze pierwszy screen nie jest edytowany tylko wrzuciłem go takiego jakiego miałem w folderze a po drugie ziomek jak podłożył pake na BS'ie A to powiedział żebym się skampił gdzieś obok BS'a B więc się skampiłem jeżeli nie wierzycie spytajcie się jak przypomnę sobie jego nick to wam napiszę.
1. Ten ziomek to ja.
2.Zginołem i jedynie ty żyłeś więc czy chciałem czy nie musiałem patrzeć na ciebie i jak zobaczyłem że się patrzysz na ściany za której wychodzi typ potem podchodzisz na shift i kucasz celując na bramę>zabijasz go>wstajesz cofasz za skezynie na środku i znów celujesz na bramę i zabijasz kolejnego typa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.