Grałem na waszym serze i admin KDV jakoś tak miał w nicku ale sądzę ,że jest to jedyny admin na tym serwerze z tagiem klanowym
Kazał mi wrzucić screny tak? Więc jest dziwna sprawa bo zrobiło mi tylko 2 a trzeciego nie mogę nigdzie znaleść więc nie mam pojęcia ale 2 screny chyba wystarczą oto one:
SCREN 1
SCREN 2
Myślę ,że nie powinno być komplikacji skoro na tych dwóch nie ma czitów.
Wysłany: 2009-09-04, 16:20
hmmm robilem Ci 3 ss na 100 %
i wq nie zdążyłem Ci nawet dac Bana bo sobie Uciekłes
a co do ss-ow nawet na tym 2 ss widac ze robilem Ci 3 ss
wstaw 3ss inaczej jak wejdziesz na server zostaniesz zbanowany! bo niestety uciekłes przed banem
mam inną wersję cs'a zresztą nie ma znaczenia czy jest radar czy nie.!
hahahaah człowieku idz schowaj sie do kanału z tymi screanami, jak masz inną wersje skoro modele identyczne jak w zwykłym NS? (DGL)
powiedz jaka to wersja?
brak radaru= czit (fatal cośtam)
Snapshot
po wyłączeniu czita INSERT znika nam radar bo czit go sam wyłącza zastępując innym na którym widać CT i TT
ban w takim razie powinien zostać i temat do zamknięcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.