Tutaj link do ss ^^
http://www.speedyshare.co...067/screeny.rar
Batlle mnie odbanował bo dostałem ch u j wie czemu bana przez serwer, to tylko co wszedłem a ten mnie tutaj banuje...nawet nie oblukał czy mam rzeczywiście wh czy co tam podejżewał...
Nie powinny tacy ludzie mieć adma. Pozdro dla pana S. :*
-------------------- Oczekuj nieoczekiwanego. Zawsze ;]
po to zrobilem ci ss'y zebys wrzucil je na forum. pozniej weszles poszedlem zobaczyc czy sa screeny nie bylo to pomyslalem ze sobie olales i dalem ci bana... nie zrobilem tego bez powodu wiec sory bardzo ale nikt cie o zadne wh nie oskarzal
GuCCi Mane Użytkownik CruNk # Bdg eleCtrO
Informacje
Wysłany: 2009-11-24, 21:29
Wh to był tylko przykład, a skoro dostałem bana na ID to tylko Batlle mógł mnie odbanować, więc chyba logiczne, że nic nie miałem. Ban bezsensowny, dlatego sie nie dziw, że sie w k u r w i a m ;] Następnym razem zanim zbanujesz spytaj - taka mała rada
PS OssToPl nie wiem po co się wtrącasz, nie Twój ban nie Twój interes...no chyba, że studiujesz prawo i robisz za adwokata pana S. to udanej aplikacji Ci życze
No i znowu edycja bo zamuliłem ehhh. Dodaje tylko, że pisze się " wszedłeś " panie S.
No w tym wypadku zrobiłem błąd, że nie sprawdziłem czy ktoś ci zdjął bana. Temat do zamknięcia.
Nikt nie jest idealny, pomyłki się zdarzają
Informacje
Wysłany: 2009-11-24, 21:40
A widzisz, a dlatego tyle pisze bo jak pisałem do Giovanniego, że dostałem bana, spytał od kogo, powiedziałem, że od Ciebie, on sie Ciebie spytał, a Ty rzekomo mu powiedziałeś, że nie dałeś mi bana, więc po[Z]dro i powtarzam kolejny raz - nie dziw się, że sie wkurwiam ;] Pjonteczka.
bo on zapytał o electro BDG, a kogoś takiego nie banowałem, dopiero później napisał mi że chodzi o "gram 24 na godzinę" to powiedziałem że zrobiłem ci ssy
Informacje
Wysłany: 2009-11-24, 21:53
Dobra koniec tematu. Wyjaśnione. Nic nie mam;]
GuCCi Mane, Ciebie tak jak i każdego innego obowiązuje to samo, jeżeli dostałeś bana i zostały zrobione Ci screeny to masz je wrzucić jeżeli chcesz unbana, to był ostatni taki mój unban przez gg, od tego jest forum.
Zamykam.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.