[AMXBans] Banned by Admin: Ultimate SS
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBans] Reason: 'Wrzuc'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBans] Your IP: '85.237.17
dziś , nie długo po godzinie 19 zostały zrobione mi screen'y .. zupełnie nie wiem z jakiego powodu. proszę o ich przegląd i opinie .
jak to z jakiego? jeśli ktoś tobie robi screeny to znaczy że ma w stosunku co do ciebie jakieś podejrzenia. No chyba że masz coś przeciwko temu?? Ktoś w końcu cito zrobił sam miałem nie raz ochotę.
P.S. a oryginalnych ss nie było :P : P:P
-------------------- Nie rezygnuj z marzeń, nigdy nie wiesz, kiedy okażą się potrzebne.
więc, tylko 4 ss zostały mi zrobione , wrzucone tutuaj zostały te co znajdywały się na moim komputerze ... tylko nie wiem o co wam chodzi z zielonym paskiem ..
Po co się tu dogadywać z nim powiedzieliśmy jakiego nie ma i na niego czekamy... Nie dasz zielonego ss nie ma Un bana my czekamy zapraszamy jak go znajdziesz :)
z całym szacunkiem ale ja go NIE MAM na komputerze ! ;/ skąd mam go sobie wziąść?! nie wiem gdzie jest ;/ i jak to możliwe że go nie ma -.-
jak wpisuje na komputerze żeby wyszukał plik de_dust20020003.bmp to go nie widzi , a inne screeny widzi , no nie mam go na kompie , naprawdę :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.