Wznoszę znów podanie bo normalnie już mam dosyć wzywania co chwile jakiegoś admina na server... codziennie jakiś 3-5 botków z wh lata a ja nie mogę nic zrobić ;/ Albo kiedy czituja peda.. to wogóle czasami nie ma żadnego admina i wtedy bierze mnie kurw... :D Więc składam podanie ponownie.
Nick: bobik
Ile grasz w csa: około 7 lat.
Ile grasz na naszym serverze: po mojej przerwie gram już trochę tutaj...
Czy masz steama: Tak
Czy miales kiedys adma: Tak
Jak dobrze znasz regulamin: Bardzo dobrze :D
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Wznoszę znów podanie bo normalnie już mam dosyć wzywania co chwile jakiegoś admina na server... codziennie jakiś 3-5 botków z wh lata a ja nie mogę nic zrobić ;/ Albo kiedy czituja peda.. to wogóle czasami nie ma żadnego admina i wtedy bierze mnie kurw... :D
możesz. nakręcać demka lub przez stema wołać adma ale i tak jestem na tak :-p i apeluje o to samo co Michał
Nie interesuje mnie dm ale musze to napisac.. w wieku 11 lat zaczales grac w cs'a?:>
on ninja otwiera tabele -.-
--------------------
Bociu [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 2010-11-12, 20:04
Nie wiem czy mogę.. czy mam do tego prawo..
Ale Opinia Gracza myślę że też jest ważna.
Jestem na TAK.
Jest Przyjaznie nastawiony.
prawie zawsze gra do końca serwera :)
a o tej godzinie zazwyczaj(czasem siedzi N3m0 albo michalkorczo)
niema adminów...
a jak wszyscy wiemy..Godziny Nad Ranem i Wieczorem, są ulubionymi Godzinami cheaterów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.