Panie główny adminku można by tak naprawic server bo sobie gramy zmiana mapy a tu padł na kilka godzin. Nastepnie co z tymi klasami chyba tylko jeden oprocz tego serva widzialem ze klasy sie wlaczaja w polowie mapy albo wogole i to nie tylko mi ale wszystkim . . .. No i czemu paladyn jest pozbawiony long jumpa no chyba cos jest nie w porzadku jak kazdy ma swoje skille dzialajace a palek jest niepełnosprawny. Proponowałbym wziąsc sie za server bo grywalnosc spadnie jak bedzie wylaczony po 2-3 godziny bo sie mapa zmienila i sobie nie chce dalej dzialac, no i co to za diablo mode jak gra sie klasa: none . . .
( sry za ten ton no ale nikt nic z tym nie robi wiec jestem troche spięty )[/code]
Chodzilo mi o to ze na tym i na innym serverze to taki lag jest a grałem na 5 w tym te 3 dzialaly bez zarzutów a 2 to nie tylko mi tnie tylko wszystkim te klase i nie ma tego zawsze wiec czym spowodowane jest to przeciążenie bazy danych ? =P
Wszystko zależy gdzie masz bazę danych. Jeżeli baza jest na maszynie na której jest serwer to nie powinno być żadnych problemow z ładowaniem sie, a jeżeli jest na innym hostingu/maszynie to są niestety opóźnienia. Tym bardziej że ten nasz hosting niestety nie jest 1 klasy to jest to co jest. W najbliższym czasie może się to trochę poprawi, zobaczymy.
Edit:
Jak będzie admin HitMe.pl to napisze czy da rade postawić bazę bezpośrednio na maszynie na której jest serwer DM
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.