nick: Erwink14
steam: nie posiadam ale mam zamiar kupić za miesiąc, w tym cs ie mam wszystkie patche
gg:13314050
email: erwinkuriata14@wp.pl
jest to pierwszy serw na którym pisze podanie o admina, nie mam zbyt wielkiego doświadczenia w prowadzeniu serwera lecz w końcu na jakimś serwie muszę je zdobyć ;p
co mnie skłoniło do napisania podania :chęć pomocy innym adminom w tępieniu cziterów, wejdzie taki jeden i już rozwali całą zabawe, nie można normalnie pograć sobie bo albo strzela przez ściany albo co chwile sprzedaje hedy mając aimbota .
do napisania podania skłoniło mnie także to, że codziennie gram na tym jednym serwie po kilka godzin
specjelnie wykułem na blaszke amx i rcon po za tym drukłem sobie karteczke na wszelki wypadek wiec ze znajomościa tych komend nie mam problemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.