1. Wiek:17
2. SID:STEAM_0:0:17538306
3. Nick w grze: ShadoW
4. Funkcja admina na innych serwerach:
- swoj serwer
- administrator na tfp-gaming
- i pelno adminow na wszelkich serwerowniach
5. Czy na wyżej wymienionym SIDzie (SIDach) miałeś bany powyżej 120 minut? Tak
- 2x perm z wrzucaniem ss = clr
- 2x TK gdyż zabiłem w rozgrzewce i w czasie normalnej gry gdy przez przez przypadek ubiłem jakiegoś typa który dał mi bana :/
6. Link do profilu GameTracker: http://www.gametracker.co....214.104:27015/
7. Link do SteamCommunity : http://steamcommunity.com...61197995342340/
8. Preferowana pora dnia gry: weekendy to każda porą zagram , w tyg to południe, wieczór
9. Uzasadnienie : Jestem doświadczonym graczem gram w ta gierkę już trochę, adminów też już miałem dużo, a wy szukacie kogoś kto pomoże w ogarnięciu, więc składam swoje podanie :)
Ostatnio zmieniony przez shadow10 2011-09-08, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
Jestem na TAK. Gra od jakiegoś czasu, na forum też widać jest już chwilę, więc jest odpowiednim kandydatem.
Ogarnij tylko TK Mikusia ;]
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-09-08, 22:41
Jestem również na tak. Tylko na forum się pokazuj a będzie w pytke :)
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
No to i ja dorzucę coś od siebie.
Nie ma co się rozpisywać: ogarnia. Gra u nas nie od dziś, a co do tego co napisał kuli. Obaj jesteśmy adminami, a jakoś nie przypominam sobie, byśmy rozmawiali i nie uważam tego za nic złego.
Liczba postów na forum? Myślę, że po przyjęciu będzie częściej zaglądać jak każdy.
Dobrze się z nim gra, uważam że ze swoimi umiejętnościami będzie wiarygodny w ocenie jako admin.
Dajmy mu szansę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.