Serwer Słupsk :: Serwery Counter-Strike :: CS :: AMXX :: HLDS :: Grafika ::

Zamknięty przez: Wróbel
2009-10-31, 13:00
[skarga] Admin trylogia
Autor Wiadomość
 plytek 
Użytkownik

Informacje
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2009-10-30, 22:31   [skarga] Admin trylogia

Zgłaszam skargę na admina o nicku ' The trilogy '
Sytuacje przedstawiłem w shoutboxie, ale moze napisze to jeszcze raz tutaj, zeby można łatwiej było się wypowiedzieć na temat tego 'admina', jeżeli takie cos mozna nazwac administratorem serwera :-o

Cała sytuacja wyglądałą następująco:

Godzina jakos 21, mapa dust, serwer TP 13/16 osob na serwerze w tym ja, trilogy, BOT i 11 innych osób ... bot jest graczem non steamowym, z ewidentym wallhackiem i auto bunny hopem (do bh sie przyznal) na którego uwagi nie zwraca trilogy... po prostu olewa sytuacje ze gówno na ns bije przez sciany i robi co chce -.-

Zwracam uwage trylogiemu zeby ogarnal delikwenta... nic ... chce wziac sprawe w swoje ręce, wychodze z serwera, zmieniam nick i zabieram sie za oglądanie bota na spect'cie... nagralem 2 akcje, nadajace sie jak dla mnie na material na haxmovie i nagle kick... wchodze jeszcze raz na spec... kick, za 3 razem, gdy trilogy zginal, a bot nie mowie mu, żeby dał nagrac cheatera... KICK... dałem spokoj, wlazlem do gry i powiedzialem co mysle o trilogym i jego adminowaniu... nic.. nawet nie odpisał

Gdy cały serwer zaczął kazać wręcz dac mu bana, trilogy łaskawie wlazl na specta i zaczal patrzec bota, ktory wiadomo wylaczyl wallhacka i gral jak leszcz... doradzilem mu.. zmien nick i wejdz nie bedzie wiedzial ze to ty, wejdz do gry i zrob mu ss z nienacka czy cokolwiek wymysl... nic... kompletny brak reakcji na cheatera, a na słowa o zrobieniu ss odpowiediał, ze wiekszosc haków na anty ss....

Teraz troche o trilogym: akurat dzisiaj grałem troche i sie przypatrywałem twojemu adminowaniu... godzinami siedzisz na spect, gdy gdzies wychodzisz, a gdy chce nagrac cheatera przy niepełnym nawet serwerze, nie blokując slota- dostaje kicki - jestes nienormalny :O, druga sprawa dla mnie grasz z odpalonym wallhackiem... :] dobrze wiesz ze wpadles jak gralisym sami na serwerze na awp indii i wiem dobrze ze sie do tego nie przyznasz ale ok.... kolejna sprawa- najsmieszniejsza - uzywasz programu do zmieniania głosu, zeby uzywac mikro :D haha, nie wiem ile masz lat, ale jesli sie tego wstydzisz, to chyba nie za duzo :] ... to tyle... jestes zerowym adminem, bez doswiadczenia, z malym stazem w grze, nie radzacym sobie z cheaterami, nie ogarniajacym serwera, blokujacym slota, nie myslacym, nie wiedzacym co to ESL, grajacym na cheatach..... nie wiem co musiales zrobic zeby miec tego admina ... na prawde :)

admin po prostu zerowy i mierny ;) Czekam na twoje wypowiedzi, z chęcią poczytam i odpisze :)

trilogy 
Banned

Informacje
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2009-10-30, 22:50   

plytek, ja tam wiem że mi zazdrościsz adma ale nie musisz pisać bez wartościowych postów przecierz każdy to widzi

Mam dla ciebie jedną odpowiedź i dla wszystkich :roll:

Więc proszę nie mówcie mi co ja mam robić na serwerze bo admin nie wykonuje poleceń graczy tylko sam wie co ma robić :-/
Wpisz sobie w amxbans listę banów od admina"the trilogy" i wyskoczy ci długa lista banów dla zer
A teraz sprawdź czy są jakieś skargi na mnie od ludzi których zbanowałem bo mi się wydaje że nikt :-/
Więc nie pisz że mam komuś robić ss czy banować bo nie chce żeby były skargi na mnie że dałem nie słusznego bana.

Cytuję również kawałek regulaminu którego za pewnę nie czytałeś:

bartu233 napisał/a:
UWAGA!! :

1. Admin ma zawsze racje.

2. Jeżeli admin nie ma racji - patrz pkt.1

3. Niesprawiedliwy ban? - patrz pkt 2

Wchodząc na serwer automatycznie akceptujesz regulamin.

P.S Jak jesteś taki mądry to dział Propozycje i uwagi i napisz podanie o admina a nie mi za przeproszeniem du** trujesz jak wchodzisz ;-)

plytek 
Użytkownik

Informacje
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2009-10-30, 23:03   

trilogy
22:34:34
doszłem do wniosku ze miałeś racje przepraszam cię
22:34:45
bot maił wallhacka
22:35:15
daj jego ip

UPS... jednak nie zawsze ma racje ?
Przynajmniej ty ;]

trilogy 
Banned

Informacje
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2009-10-30, 23:05   

plytek napisał/a:
trilogy
22:34:34
doszłem do wniosku ze miałeś racje przepraszam cię
22:34:45
bot maił wallhacka
22:35:15
daj jego ip

Po 1 W przypadku bota przyznaję tb rację ;-)
Po 2 Mówiłem nie truj mi du** na serwerze że ktoś czituje napisz podanie i daj mi spokuj człowieku.

MoKrOt ;] 
Zasłużeni
akA haUas

Informacje
SID: 0:0:20354342
Wysłany: 2009-10-31, 08:16   

Nie to że nie musisz reagować -.- Na każde napisanie przez graczy że ktoś może coś mieć powinieneś zareagować i go specowac.....

I wyrażajcie sie.

@@down

I bardzo dobrze.

I pisać na temat dotyczącego skargi na Trilogy a nie jakiś niepotrzebny offtop rozkwita ;)
Ostatnio zmieniony przez MoKrOt ;] 2009-10-31, 09:45, w całości zmieniany 1 raz  

trilogy 
Banned

Informacje
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2009-10-31, 08:45   

MoKrOt ;] napisał/a:
Nie to że nie musisz reagować -.- Na każde napisanie przez graczy że ktoś może coś mieć powinieneś zareagować i go specowac.....

Panie MoKrOt ;], zapewniam cię że wchodzę na speca i skanuje go gdy jest podejrzeny kręce mu demko ;-)
(Jak by smarkacz napsiał skargę o niesłusznego bana)

plytek 
Użytkownik

Informacje
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2009-10-31, 11:37   

Ok trilogy, prosze Cię o demo bota, ktore nagrałes wczoraj.
To demo, przez ktore mnie przepraszales i przyznales racje... :]

Wrzuc na speedyshare czy cokolwiek :)
Przestałem truc ci upe i sam chcialem nagrac haxa
To dostawałem od ciebie kicki za siedzenie na specie;] mimo iz slota nie blokowalem ;]

trilogy 
Banned

Informacje
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2009-10-31, 12:21   

plytek napisał/a:
Ok trilogy, prosze Cię o demo bota, ktore nagrałes wczoraj.
To demo, przez ktore mnie przepraszales i przyznales racje... :]

Wrzuc na speedyshare czy cokolwiek :)
Przestałem truc ci upe i sam chcialem nagrac haxa
To dostawałem od ciebie kicki za siedzenie na specie;] mimo iz slota nie blokowalem ;]

Jak już napisałem spec jest dla graczy kiedy nie ma adma demka usunełem bo trzymam 1 dzię w foldzerze
Kiedy jest admin masz grac dociera ?

NO I JESZCZE JEDNO NAPISZ NA STEAM< GG CZY CO KOLWIEK JAK KOLGOKOLWIEK NAGRYWASZ TO KICK NIE DOSTANIESZ !

@@mokrot:
spokojnie ;D Niech CI pisze jak nagrywa na say_team @ ;)
Ostatnio zmieniony przez MoKrOt ;] 2009-10-31, 12:51, w całości zmieniany 1 raz  

Wróbel 
Zasłużeni
natec rozpierdolka

Informacje
SID: 666
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2009-10-31, 13:00   

Ogolnie ta sprawa dochodzi do niczego. Powinniscie sie ogarnac i pogadac przez mikrofon to pomaga bez kitu. Tymczasowo zamkne temat. Bartu bedzie chcial to sie wypowie.

BTW. Jesli Trilogy masz zamiar wrzucic screeny, to z edytuj posta.
--------------------

..:: Wujek Google ::..

Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi  
Zasady Postowania Opcje