No to tak...
Gramy gramy... nadchodzi mapa de_inferno .. ok all wbija. A tu koleś hmm jak on mial nick "gram uczciwie- powrot 4" zaczął blokować wejście do domu od strony TT. Pierw zabił kilka osób... wbił Jer0 to ja pisze na "y" że ma go zbanować i dlaczego po kilku rundach znów blokował i rzucał fleshe ten koleś to czekam żeby się posunął albo żeby mnie zabił to wtedy wybiore "8" i ludzie będą mogli przejść, bo kilka tam czekało... No to ok czekam aż się posunie a jero dał mi bana "Lamisz" na godzine.. omg.
Edit:
Szczegó³y bana
Gracz |K44| # Frix| Wisze na Allegro
Typ bana SteamID
SteamID STEAM_0:0:20034967
Adres IP ukryty
Zbanowany 18-07-2009 - 17:19
d³ugosæ bana 60 minut
Wygasa 18-07-2009 - 18:19 (52 minut pozosta³o)
Powód Lamisz
Zbanowany przez admina Jer0 ()
Zbanowany na serwerze Serwer Slupsk [TP]
Poprzednie bany 2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.