Wysłany: 2010-05-30, 00:15 [skarga] kompetencja adminów. ban z "dupska"
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Bui
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Wallhack'
[AMXBANS] Czas: 'permanently'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:17275156'
[AMXBANS] Twoje IP: '88.156.193.90'
[AMXBANS] =======================================
grałem pod nickiem Wojciech.
ban, że tak powiem z niczego, admin STWIERDZIŁ, że mam wh i dał mi perma tak OD!
jest hltv możecie wrzucić na blacklisted, tam przynajmniej znają się na rzeczy, bo część z was (adminów) w każdej akcji, gdy odbija ktoś bsa i ro***bie wszystkich to ma wh...
Powinno być zatem demko, jeżeli nie będzie, powinien byc UB
[ Dodano: 2010-05-31, 18:24 ]
Oglądnałem część demka z hltv, vo prawda bez WH bo nie mam ale moim zdaniem jest czysty. Kochan mógł podejrzewać WH bo go zabił 2 razy powiedzmy niespodziewanie, ale moim zdaniem myśli + skill.
Wysłany: 2010-05-31, 19:45
Qbuss napisał/a:
Powinno być zatem demko, jeżeli nie będzie, powinien byc UB
[ Dodano: 2010-05-31, 18:24 ]
Oglądnałem część demka z hltv, vo prawda bez WH bo nie mam ale moim zdaniem jest czysty. Kochan mógł podejrzewać WH bo go zabił 2 razy powiedzmy niespodziewanie, ale moim zdaniem myśli + skill.
miło słyszeć takie słowa :)
Ostatnio zmieniony przez slupszczanin 2010-05-31, 21:23, w całości zmieniany 1 raz
Ogladnalem demo... i jedynie co to mozna bylo dac bana za skalke :D:D moze jedna akcja jak by cos mial ale kazdemu cos takiego moze sie trafic... Skill jest, jak dla Mnie Clear. :)
Wysłany: 2010-06-02, 13:46
Widzę, że mało kto się tym zgłoszeniem interesuje. Prosiłbym o rychłe rozwiązanie tego problemu, gdyż w przeciwnym przypadku będę uważany w moim mieście za oszusta, co mi się nie bardzo podoba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.